Így lehetsz újra friss, mozgékony nagyszülő - saját tapasztalatból mondom, hogy ez működik (x)

Nagyszülők Lapja

Betegségek

Nagyszülők Lapja


Így lehetsz újra friss, mozgékony nagyszülő - saját tapasztalatból mondom, hogy ez működik

Kaptam egy megkeresést, hogy kipróbálhatok egy porcépítő terméket, amit egy neves hazai gyógyszerkutató, dr. Ősapay György fejlesztett ki. Nagyon megörültem a lehetőségnek, mert korábban már több terméket is használtam - inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel -, és reménykedtem, hogy ez a termék végre tényleg segít az ízületi fájdalmaimon.

A szerkesztőségben telefonálás közben rendszeresen körbe-körbe sétálgatok egy nem túl nagy irodában, és a sok kanyarodó mozdulat igencsak kikezdi a térdem - még mindig jobb, mintha ülve maradok, mert attól meg a derekam készül ki… 

Ez odáig fajult, hogy a térdemre esténként már gyakran borogatást kellett tennem, hogy a duzzanat csökkenjen és a fájdalom valamelyest csillapodjon.
Kb. 2 hete szedtem már, amikor egyik este munkából hazaérve elő akartam készíteni a szokásos kis rituálémhoz a borogatást, és akkor döbbentem rá, hogy nincs is feldagadva, valamint a fájdalmat sem érzem. Úgyhogy kiteregettem a kis bevizezett törölközőmet a szárítóra, semmi nem indokolta, hogy használjam. Gondoltam várok, hátha jön a jól ismert hasogató fájdalom, de egész este nem jelentkezett. Másnap újra nem volt szükség a vizes borogatásra.

Mivel semmilyen gyógyszert nem szedtem be, a telefonálós köreimet pedig ugyanúgy róttam, ezért örömmel konstatáltam, hogy ez a porcépítő valóban működik. 

Hatalmas öröm volt számomra, mert másnap érkeztek az unokáim, akikkel Szentendrére terveztünk egy hosszabb sétálós-lángosozós-fagyizós délutánt.
Reggel be is vettem a 4 db Flexi-Maxi porcerősítő kapszulámat, és utána indulhatott a jó kis nagyis-unokás programunk. Bár a dobozon levő útmutató reggel és este 2-2 darabot ír elő, de a megálmodója és fejlesztője Ősapay úr azt javasolta, hogy inkább így szedjem, neki ez az adagolás szüntette meg a térdproblémáit.

Délután az unokáimmal körbejártuk Szentendre óvárosi részét, lesétáltunk a partra, hogy kacsaköveket dobáljunk, azután ellátogattunk a kedvenc kis lángosos helyünkre a kis szűk utcácskába, majd jött a gyerekek kedvence, a 2 gombóc fagyi. Láss csodát, én minden probléma nélkül bírtam, nem nyílalt a térdem, nem fájt a derekam, élveztem a napsütést és az unokák társaságát.

Azóta eltelt egy hónap és a Flexi-Maxi szedéséből egyetlen napot sem hagyok ki, annyira élvezem, hogy visszakaptam a szinte teljesen fájdalommentes életem. Rengeteget játszunk, sétálunk, kirándulunk az unokákkal, de a fájdalom nem tért vissza.
Jó szívvel ajánlom Nektek is ezt a terméket, bízom benne, hogy számotokra is elhozza a „megváltást”. Erős szóhasználat, de aki rendszeresen szenved ízületi fájdalmaktól, az tudja, hogy miről beszélek. 


Kíváncsi voltam, hogy mitől működik jobban, mint a korábban próbált termékek, ezért megkérdeztem a termék megálmodóját, hogy mi van benne, amitől ennyire hatékony.
Ősapay úr elmondta, hogy az összetevőkben rejlik a titok. Például nagyon nem mindegy, hogy milyen kollagént tartalmaz.  A legtöbb kollagén nem hasznosul, egyszerűen kiürül a szervezetünkből. A Flexi-Maxi sikere abban van, hogy olyan kollagént tartalmaz, ami biológiailag aktív szerkezetű és a mérete is alkalmas rá, hogy felszívódjon. Ráadásul fájdalomcsillapító növényeket is tartalmaz, ami a többi általam próbált porcépítőben nem volt.
Sorstársként állt neki a fejlesztésnek. Korábban nagyon fájtak a térdei, így a termék kikísérletezésében a saját fájdalmának enyhítése, megszüntetése is ott szerepelt motivációként.

De visszatérve az én tapasztalataimhoz…
Korábban már több terméket is használtam sajnos nem túl sok sikerrel. Porcépítőket, gyulladáscsökkentő krémeket és tapaszokat, lóbalzsamot, sőt, már kígyómérges krémet is kentem a fájó ízületeimre, hátha valami csoda történik. Persze nem történt…  

Ez a porcépítő viszont végre segített. És nem csak nekem vált be, nem csak én tapasztaltam meg a pozitív hatásait, hanem rengetegen, akik már használták a terméket. 
A Flexi-Maxi megálmodójának weboldalán nagyon sokan számoltak be javulásról, fájdalom csökkenésről >> 


Tudom, a legfontosabbat se hagyjam ki… Hol lehet beszerezni? 
Mivel a Flexi-Maxi gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, ezért kapható a gyógyszertárakban (Egészségpénztár kártyára is elszámolható!), valamint a bioboltokban is, de akár a gyártótól közvetlenül is megveheted  >> 
 

Ez az én kis pozitív történetem. Gyógyszer és borogatás nélkül újra - szinte teljesen – fájdalom nélkül tudok létezni, dolgozni és unokázni. Mondanom sem kell, hogy ez micsoda hatalmas boldogság. 

Hisz a legnagyobb öröm az, ha az ember visszakapja a mozgás örömét, és sokáig tud az unokákkal önfeledten játszani. Nekem ebben segített ez a porcépítő. 

 

Fotó: Freepik


Nagyszülők Lapja

Betegségek

Nagyszülők Lapja


2024.05.29