10 játszótér, ahova biztosan nem vinnéd a gyermekedet, unokádat! Fotókon a legrémesebb helyek

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


10 játszótér, ahova biztosan nem vinnéd a gyermekedet, unokádat! Fotókon a legrémesebb helyek 10 idétlen játszóteret mutatunk be, ami vagy megmagyarázhatatlanul otromba, vagy kínosan vicces, vagy már annyira igénytelen, hogy a nagyszülő sírva csapkodná a térdét, ha az nem lenne ízületes... - Fotós összeállítás a világ valaha látott 10 legostobább játszóteréről. Mint tudjuk az emberi hülyeség nem ismer határokat, sajnos még akkor sem, amikor a gyerekek kedvenc életterének, fejlődési közegének: a játszótér megtervezéséről van szó.
Csokorba gyűjtöttünk 10 olyan játszóteret szerte a nagyvilágból, amire biztosan nem vinnéd ki az unokádat… Vicces vagy siralmas? Döntsd el te magad!


1. Bizarr játszótér

Nem értjük, és még meg sem akarjuk magyarázni… Bízzunk benne, hogy csak egy rosszul sikerült elképzelésről és annak egy félresiklott megvalósításáról van szó.


2. Elefántos játszótér

Szülinapi zsúrt nem rendeznénk itt, mert az elefánt fenekéből kicsúszó ünneplő gyerekek nem éppen a megnyerő fotótémák közé tartoznak. És mintha az elefánt sem igazán érvényesülne kellőképpen ebben a játszóházban. Akkor meg minek oda?



3. Kimagyarázhatatlan játszótér

Ennek láttán csak reménykedhet a nagyszülő, hogy nem kérdezi meg tőle az unoka „Nagyi, ez most mi?”



4. Érthetetlen játszótér

A hülyeség fokozható, mint ahogyan azt a lenti kép is bizonyítja.



5. Zsiráfos játszótér másképp

Szerencsére nem mindegyik szülőt zavarja az igénytelenség.


6. Giccses játszótér

Igazán felejthetetlen, inger gazdag és elképesztően giccses játszótérre vágytok?! Akkor irány a cicis-nyakkendős-röfis játszótér!



7. Veszélyes játszótér - Kamikaze csúszda kisgyerekeknek

A lenti csúszda garantáltan nem EU-konform…


8. Félelmetes játszótér

Így lehet tökéletesen elvenni a gyerek kedvét és bizalmát a játszótértől, avagy „Nagyi, ma melyik játszótérre megyünk?” - „Természetesen a félelmetesre.”


8. Koncepciótlan játszótér

Csúnya is, ízléstelen is és még tisztán sem tartható. A homokozót körbevevő szegély viszont stabil és időtálló kőből épült…



10. Sajtreszelő játszótér

„Kisfiam! Ma milánói makaróni lesz ebédre. Vidd le ezt a darab sajtot a játszótérre, és csússz már le a csúszdán légyszíves! Így gyorsabban végzek az ebéddel.”
Bízunk benne, hogy ez utóbbi csúszda inkább csak ügyes Photoshop-manipulációnak köszönhető, és nem valódi...



Forrás: Internet

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2016.03.02