15 vidám szilveszteri sms és újévi köszöntő a Facebookra - Küldd el barátaidnak, hogy jól induljon az új év!

Nagyszülők Lapja

Ünnepek

Nagyszülők Lapja


15 vidám szilveszteri sms és újévi köszöntő a Facebookra - Küldd el barátaidnak, hogy jól induljon az új év! 15 szuper szilveszteri és újévi köszöntőt gyűjtöttünk össze, amit máris küldhetsz a barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek. Köszöntsd őket sms-ben vagy a Facebookon, hogy jókedvűen induljon az új esztendő! 15 szuper szilveszteri és újévi köszöntőt gyűjtöttünk össze, amit máris küldhetsz a barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek. Köszöntsd őket sms-ben vagy a Facebookon, hogy vidáman induljon az új esztendő!

1.
Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az óévnek keretet! Hadd ihassunk, hadd ehessünk az újévben eleget! B.Ú.É.K.!

2.
Múlik a nap, és múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, és ehhez kívánok neked nagyon sok szépet! B.Ú.É.K.!
 
3.
Eljött az évben az utolsó napod, jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! B.Ú.É.K.!



4.
Elmúlik az óév, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek boldogabb új évet.

5.
Angyal szálljon házad felett, vigyen békét, szeretet. Adjon egészséget, gazdagságot, áldja meg otthonod, családod! Boldog új évet kívánok!

6.
Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe! B.Ú.É.K.!



7.
Malac farka kunkorodik, alkoholszint emelkedik, elbúcsúzik az óév, helyébe most egy új lép. B.Ú.É.K!

8.
Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjennek be hozzád, és maradjanak nálad! B.Ú.É.K.!

9.
Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és neked boldog új évet kívánok!



10.
Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. Szívedbe csendüljön mindig az ének: hogy vannak, akik szeretnek téged! B.Ú.É.K.!

11.
Az új esztendőben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen! Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, álmod mindig teljesüljön! B.Ú.É.K.!

12.
A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, és ez tartson ki, ameddig csak lehet! B.Ú.É.K.!



13.
Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen, mély gödörben, szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot. Boldog új évet kívánok!

14.
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában. Pezsgőt inni most nem szégyen, önts akkor is, ha nem kérem. Ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok!

15.
Bár az évnek koránt sincs vége, lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért ameddig stabilan állok, még jó időben: boldog új évet kívánok!

Nagyszülők Lapja

Ünnepek

Nagyszülők Lapja


2016.12.27