4 hasznos ajándékötlet, ha nemrég született vagy most születik baba a családban

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


4 hasznos ajándékötlet, ha nemrég született vagy most születik baba a családban Ha nemsokára unokád születik vagy nemrégiben született, és szeretnél a szülőknek hasznos és praktikus ajándékot karácsonyra, akkor van néhány fantasztikus tippünk számodra. Előre szólunk, hogy nem lesz könnyű a választás! (x) Ha nemsokára kisunokád születik vagy nemrégiben született, és szeretnél a szülőknek hasznos és praktikus ajándékot karácsonyra, akkor van néhány fantasztikus tippünk számodra. Előre szólunk, hogy nem lesz könnyű a választás!

1. Újszülött kezdő szett
A Philips Avent újszülött kezdő szett tökéletes ajándék a várandós kismamák és az újszülött babás anyukák számára, mert a praktikus csomagban négy cumisüveg, etetőcumi és játszócumi készlet is található.

Bár kisbabáknál a szoptatás az elsődleges, előfordulhat, hogy a kicsi előre lefejt tejet kap. Szerencsére a Natural cumisüveg etetőcumija szirmos kialakítású, ezért az anyamellhez hasonló természetes ráharapást biztosít, így a baba úgy tudja kiszopni a tejet az üvegből, mintha az anyukája melléből tenné. Az etetőrész ikerszelepe pedig az üvegben tartja a levegőt, és nem engedi a baba hasába jutni, így csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet. Így a kisunokádat nem gyötrik a szelek és nagyot alhat majd a jóleső tejcizés után.
» Kattints ide és tudj meg még többet az újszülött kezdő szettről »»


2. Sterilizáló, mellszívó és cumisüveg szett
Ha olyan ajándékcsomagot keresel, melyben minden egyben van, amire a babát váró vagy újszülöttet gondozó kis családnak szüksége lehet, akkor ezt az összeállítást neked találta ki a Philips Avent.

A Natural Minden Egyben újszülött szett ideális azoknak az anyukáknak, akik tiszta és egyszerű módon szeretnének fejni és etetni. A Natural cumisüvegek mellett a szettben találsz egy puha masszázspárnával ellátott mellszívó készüléket is, ezen felül pedig egy 3 az 1-ben sterilizáló szintén a csomag része - ez utóbbi a kórokozók 99,9%-át elpusztítja, hogy a cumisüveg újbóli használatakor semmi ne kerüljön a baba pocakjába, a finom anyatejen kívül.
» Érdekel a Natural Minden Egyben újszülött szett? Ide kattintva még többet olvashatsz róla »»


3. Kombinált pároló és turmixgép
Az egészséges táplálkozás kiemelt fontosságú, főleg a kisgyermekes családok életében, ezért kiváló ajándék egy olyan készülék, mely megkönnyíti a szülők számára a tápláló, házias bébiételek elkészítését - ennek a szülők akkor veszik nagy hasznát, ha a gyermekük már a hozzátáplálás szakaszába lépett.

A Philips Avent kombinált pároló és turmixgép egyedülálló technológiájának köszönhetően a gőz alulról felfelé kering, ezáltal minden egyes összetevő egyenletesen, forralás nélkül át tud főni. A készülék a tápanyagokat, az állagot és a főzés során keletkezett folyadékot is megőrzi a turmixoláshoz, így igazán finom és tápláló babaétel készíthető házilag.
» Nézd meg közelebbről is a Philips Avent kombinált pároló és turmixgépet - kattints ide a még több információért »»


4. Bébiőr
Képzeld el, milyen kellemes lenne, ha a karosszék kényelméből figyelhetnéd, ahogy egy másik városban a kisunokád jólesően szundikál a babaágyon… Hogy mindez valóssággá váljon, a Philips Avent megalkotta a uGrow intelligens bébiőrt, mely lehetővé teszi, hogy te és a szeretteid sose tévesszétek szem elől a kisbabát, bárhol is tartózkodjatok.

A technikai részletekre kíváncsi nagypapáknak és apukáknak azt is eláruljuk, az alkalmazás automatikusan vált a hálózatok között, és optimalizálja az audió- és videóminőséget a legjobb kapcsolat megteremtéséhez. A készülék iOS és Android kompatibilis, okostelefonnal és táblagéppel egyaránt használható.
» Ugye, milyen szuper találmány a uGrow intelligens bébiőr? Tudj meg róla még többet ide kattintva »»

Kezdőkép: pixabay

Promóció (x)

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2016.11.28