5 tibeti jóga videóval - 5 egyszerű gyakorlat az egészségért és az öregedés ellen

Nagyszülők Lapja

Mozgás

Nagyszülők Lapja


5 tibeti jóga videóval - 5 egyszerű gyakorlat az egészségért és az öregedés ellen

Az öregedés ellenszerének tartják az 5 tibeti jógagyakorlatot, amivel szenzációs eredményeket érhetünk el! A beszámolók szerint nem csak betegségeink fognak fokozatosan megszűnni, hanem napról-napra fiatalabbak leszünk… Misztérium? Csoda? Mi mindenesetre mutatjuk a gyakorlatokat.

Visszanyerni egészségünket és fiatalságunkat - ki ne vágyna erre? De lehetséges mindez? Kapaszkodjunk meg, mert a válasz meglepő: az 5 Tibeti jóga gyakorlattal lehetséges! – legalábbis ezt állítják azok, akik komolyan űzik ezt az ősi rítust, melyet az egészség és a hosszú élet zálogának is tartanak.

Létezik ugyanis öt egyszerű gyakorlat, amelynek segítségével ezt könnyedén elérhetjük. A gyakorlatok egyenként is hatásosak, de együttes alkalmazásuk még jobb eredményre vezet. Az 5 gyakorlat harmonizálja a belső elválasztású mirigyeik működését azáltal, hogy azok túl- és alulműködését az optimális szintre hozza.

5 Tibeti jógagyakorlat
Az 5 tibeti jógagyakorlat egy ősi gyakorlatsor, amellyel testben és lélekben évekkel fiatalabbnak érezzük magunkat.

A tornagyakorlatok Peter Kelder: A Fiatalság forrása I-II. című könyvének köszönhetően lettek  rendkívül népszerűek. A jógagyakorlatokat csak úgy, mint a tibeti lámák életét csupa misztérium lengi körül, pedig a gyakorlatok hatásosságát mi magunk is könnyen leellenőrizhetjük. A videó megtekintése előtt kedvcsinálóként álljon itt egy rövid részlet a könyvből.

"Botjára hajló sápadt öregember helyett magas, daliás alak állt velem szemben"
Bradford ezredes, sok más férfihoz hasonlóan, már 40 éves korára megöregedett. Amikor Indiában szolgált, érdekes történetet hallott, amelyet sohasem felejtett el. A történet a tibeti Himalája eldugott, vad vidékenek egyik lámakolostoráról szólt, amelyben évezredeken át adták tovább azt az ősi bölcsességet, mely megoldást ígért a világ egyik legnagyobb misztériumára.

A legenda szerint a kolostor lámái megtalálták a fiatalság forrásának titkát. Elhatározta, hogy visszatér keletre, és nem nyugszik, amíg el nem jut a rejtélyes helyre. Bradford ezredes végül felkutatta a helyet, amit keresett, és mire hazatért hosszú útjáról látványos átalakuláson esett át.

Bradford ezredes barátja, Kelder így ír a találkozásukról: "A botjára hajló, sápadt öregember helyett (…) egy magas, daliás alak állt velem szemben. Arca majd kicsattant az egészségtől, dús, sötét hajában alig észrevehetően bújt meg pár ősz tincs."

Bredford ezredes izgatott barátjának elmesélte, hogy mi történt vele hosszú távolléte alatt: felfedezett egy eldugott tibeti kolostort, amelynek lakói sosem öregednek meg. A kolostorban öregembert egyáltalán nem lehetett látni.

- Az első két hétben úgy éreztem magam, mint egy partra vetett hal - mesélte az ezerdes. - Csak bámultam jobbra-balra, azt hittem, álmodom. Aztán az egészségem javulni kezdett. Éjszakánként jobban aludtam, és reggelenként egyre kipihentebben ébredtem. Nem telt el sok idő és a botomat már csak hegymászáshoz vettem elő.

Napi 15 perc jógagyakorlattal megszüntethetjük betegségeinket
Az 5 Tibeti jógagyakorlat szinte csodákra képes. Napi 15 perc gyakorlattal elérhetjük, hogy kiegyensúlyozottak és harmonikusak legyünk, elmúljon az állandó fáradtságérzetünk, megszűnjenek a pajzsmirigy-légzőszervi-izületi problémáink, ősz hajunk visszasötétedjen, ráncaink kisimuljanak.

Nos, aki kedvet érez, maga is kipróbálhatja, hogy az 5 tibeti jógagyakorlat valóban olyan hatásos-e, mint ahogyan írnak róla.

Videó – 5 tibeti jógagyakorlat



Fotó: Freepik


Nagyszülők Lapja

Mozgás

Nagyszülők Lapja


2015.02.03