Így látják az unokák a nagyszüleiket! 13 gyermekien őszinte mondat a nagymamáról és nagypapáról

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


Így látják az unokák a nagyszüleiket! 13 gyermekien őszinte mondat a nagymamáról és nagypapáról Milyen szerepet töltenek be a nagyszüleid az életedben? Egy házban laktok vagy távolabb él tőletek? Milyen viszonyban vagytok, gyakran találkoztok? Mesélj a nagymamádról, nagypapádról! - ezt a feladatot kapták a gyerekek az egyik amerikai általános iskolában, és természetesen tündéri válaszok születtek a kis 8 évesek tollából. Milyen szerepet töltenek be a nagyszüleid az életedben? Egy házban laktok vagy távolabb él tőletek? Milyen viszonyban vagytok, gyakran találkoztok? Mesélj a nagymamádról, nagypapádról! - ezt a feladatot kapták a gyerekek az egyik amerikai általános iskolában, és természetesen tündéri válaszok születtek a kis 8 évesek tollából.

Ilyennek látják a gyerekek a nagyszülőket - 13 őszinte gondolat kisiskolásoktól


1. A nagyszülők egy olyan nő és egy olyan férfi, akinek nincsenek gyerekei, ezért mások gyerekét szeretik.

2. A nagyszülőknek semmi más dolguk nincs, csak hogy otthon legyenek, amikor megyünk hozzájuk. Olyan öregek, hogy már se kártyázni, se futni nem tudnak. Az viszont jó, amikor elvisznek vásárolni és adnak egy kis pénzt is, hogy elkölthessük.

3. Amikor elmegyünk a nagyival sétálni, mindig le kell lassítanunk, valahányszor meglát egy szép levelet vagy hernyót.

4. A nagyszüleim sosem mondják, hogy: Siess már!

5. A nagymamák általában kövérek, de azért annyira mégsem, hogy ne tudnák bekötni az unokáik cipőjét.

6. A nagyik mindig tudják, hogy nasiidő van alvásidő előtt, minden nap imádkoznak velünk és akkor is adnak jóéjtpuszit, ha rosszak voltunk.

7. A nagymamám szemüveges és fura alsóneműt visel.

8. A nagyim sose rövidíti le a meséket, és nem bánja, ha ugyanazt a mesét kell olvasnia minden nap.

9. A nagypapám ki tudja venni az egész fogsorát.

10. A nagyszülőknek nem kell folyton okosan viselkedniük, mint nekem.

11. A nagyszülők olyan kérdésekre is tudják a választ, mint hogy Miért nincs Istennek felesége? vagy hogy Miért kergetik a kutyák a cicákat?

12. Szerintem mindenkinek kellene, hogy legyen nagymamája. Főleg akkor, ha még tévéje sincsen, mert a nagyik az egyetlen felnőttek, akik tényleg szeretnek a gyerekekkel lenni.

13. A nagypapám a legeslegokosabb ember a Földön! Szuper dolgokat tanít meg nekem, de sajnos nem tudunk olyan sokszor találkozni, hogy mindent megtanuljak és annyira okos lehessek, mint Ő.

Forrás: a newsner.com cikke nyomán
Fotó: Freepik

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2016.03.03