Jótékonysági koncert a leukémiás és daganatos gyermekekért a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Jótékonysági koncert a leukémiás és daganatos gyermekekért a Bajor Gizi Színészmúzeumban Érintettek Klasszik címen jótékonysági szalonkoncertet tartanak a Bajor Gizi Színészmúzeumban 2018. április 5-én, csütörtökön. Aki minőségi szórakozásra vágyik úgy, hogy eközben egy nemes célt, a súlyosan beteg gyermekek családjait támogatja, ne hagyja ki az eseményt!

Érintettek Klasszik címen jótékonysági szalonkoncertet tartanak a Bajor Gizi Színészmúzeumban 2018. április 5-én, csütörtökön. Aki minőségi szórakozásra vágyik úgy, hogy eközben egy nemes célt, a súlyosan beteg gyermekek családjait támogatja, ne hagyja ki az eseményt!

Az Érintettek Egyesület komolyzenei koncertet szervez az Érintettek Könyve Programért. A rendezvényen a többszörösen díjazott Anastasia Razvalyaeva orosz származású magyar hárfaművész és a többszörös versenygyőztes Seleljo Erzsébet klasszikus szaxofonművész közös előadásában csendülnek fel többek között Bach, Debussy vagy Balogh Máté egyes darabjai.


Jótékonysági komolyzenei szalonkoncert a daganatos és leukémiás gyermekek családjaiért



A gyermekkori daganatos betegségekben érintett családok által alapított Érintettek Egyesület a különböző projekteken, programokon keresztül hiánypótló, hatékony és személyes segítséget nyújt a sorstárs családoknak.

Ennek egyik fontos eleme a tavaly év végén megjelent Érintettek Könyve, melybe minden olyan információt összegyűjtöttek, amely az érintetté váló családok tagjaiban kérdésként felmerülhet a másfél-két évig tartó kezelések alatt és azt követően is. Annak érdekében, hogy minden érintett család ingyenesen megkaphassa ezt a közel 250 oldalas kiadványt, támogatókra van szükség.

Az Érintettek Klasszik koncert helyszíne:
Bajor Gizi Színészmúzeum - 1124 Budapest, Stromfeld Aurél út 16.

Az Érintettek Klasszik koncert időpontja:
2018. április 5. 19:30



A koncertélmény mellett a résztvevő az Érintettek Könyve program támogatójává válhat
A koncertek ingyenesek, a helyszínen támogathatják az Érintettek Egyesületet. Támogatásként egy, kettő, három vagy akár négy könyv árával segíthet az érintett családoknak. Egy kiadvány költsége 2500 Ft.



A részvételi szándékot az Érintettek Klasszik Szalonkoncertek Facebook eseményénél » kell jelezni, melyet követően a szervezők szeretettel várják a látogatókat a koncerten és az azt követő fogadáson!

Forrás: Érintettek Egyesület
Kezdőfotó: sheppard.af.mil (képünk illusztráció!)


Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2018.04.03