Ismerd meg a nagyit, akinek izgalmasabb az élete, mint a 20 éveseké!

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Ismerd meg a nagyit, akinek izgalmasabb az élete, mint a 20 éveseké! Ki mondta, hogy 90 évesen nem lehet drótkötélpályán lesiklani? Ez az amerikai nyugdíjas nagymama bejárta majd az egész világot, és utazásai során rengeteg kalandos dolgot kipróbált. Ismerd meg Mary Lou Mahaney 90 éves nyugdíjas hölgyet a Maryland állambeli Silver Springből, aki valószínűleg a valaha élt legmenőbb nagyi!

A menő nagyi mára minden kontinenst bejárt, utazásai során több mint 100 országba látogatott el - miközben rengeteg igazán izgalmas és kalandos élményben volt része.


Üvegből issza a bort, mert 'egy örökkévalóságig tart, míg kihozzák a poharat' – Németország 2014.

- Kvadoztam az afrikai dzsungelben, szánkóztam Új-Zélandon, hőlégballonoztam Ausztráliában, felmásztam a Tigrisek fészke nevű kolostorhoz Bhutánban, víziejtőernyőztem Görögországban és szőrén ültem meg egy lovat Argentínában - mesélte Mary az amerikai magazinnak küldött emailjében.


Kvadozás a sivatagban – Namíbia 2010.

A 90 éves nyugdíjas hölgy beszámol arról, hogy 72 évesen kezdett el utazgatni, miután elvesztette férjét, és végleg egyedül maradt.

- A férjem nem volt egy nagy utazó, így alig utaztunk. De miután elment, úgy döntöttem, hogy bejárom a világot - mondta Mary.


Hagyományos tánc a helyiekkel – Panama 2011.

Idős kora ellenére Mary mindig talál új inspirációt utazásai során.

- Csak felébredek minden reggel az élet legteljesebb szeretetével. Úgy vélem, érdekes látni a saját szememmel a történelmű jelentőségű helyeket - mondta.


Nem nagy ügy, csak játszik néhány oroszlánnal - Botswana, 2010.

Úgy tervezi, hogy a közeljövőben sem fog megállni. Sőt, már fejébe vette következő kalandjait.

- Legközelebb egy óceánjárón hajózom be a Karib-térséget, ahol terveim szerint izgalmas drótkötélpályán fogok leereszkedni, majd felfedezem Burmát is egy kicsit.

Fotók, forrás: Buzzfeed.com

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2015.03.25