10 perces könnyű torna hátfájásra - Ezekkel a gyakorlatokkal még a hátfájás okát is megszünteted

Nagyszülők Lapja

Mozgás

Nagyszülők Lapja


10 perces könnyű torna hátfájásra - Ezekkel a gyakorlatokkal még a hátfájás okát is megszünteted

Napi 10 perc, és megint úgy fogsz mozogni, mint amikor fiatal voltál! Ezt a pár gyakorlatot akár az irodában, a munkahelyeden is nyugodtan el lehet végezni. Eredményképpen a gerinced körüli görcsös izmok megnyúlnak, és még a ízületeid kopását is megelőzheted!

Napi 10 perc, és megint úgy fogsz mozogni, mint amikor fiatal voltál! Ezeket a könnyű gyakorlatokat akár az irodában, munkahelyen is nyugodtan el lehet végezni. Eredményképpen a gerinced körüli görcsös izmok megnyúlnak, és még a kisízületeid kopását is megelőzheted!

Ha rendszeresen elvégzed a rövid videón bemutatott 9 funkcionális jógagyakorlatot, akkor újra megfiatalodhatsz! Vadász Ákos jógaoktató által speciálisan a hátfájás elmulasztására felállított gyakorlatsor nem csak magát a hátfájást, hanem annak okát is megszünteti - ráadásul megelőzheted kisízületeid kopását is.

A tornavideón egészen lassan váltakoznak a képsorok, hangos alámondás, kellemes dallam kíséri a gyakorlatokat, és felirat segíti az idősebb tornázókat - így a 60 év feletti fiatalok is bármikor belevághatnak a rendszeres otthoni tornába. (Ha a gyakorlatokat később némi rutinnal már videó segítsége nélkül fogd végzni, akkor nem vesz több időt igénybe, mint 8-10 perc).

Ne feledd, akkor lehetsz a családod motorja, ha egészséges vagy és harmóniában élsz önmagaddal; a jó közérzet pedig a testi-lelki erőnléten múlik, amihez kiváló kezdőlépés ez a videó.

 

 

10 perces torna hátfájásra - videó

 




Forrás: Youtube / Vadász Ákos

 

 


Nagyszülők Lapja

Mozgás

Nagyszülők Lapja


2016.12.14