Strandok Éjszakája 2016 - Ezek a strandok és gyógyfürdők lesznek éjjel is nyitva július 29-én!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Strandok Éjszakája 2016 - Ezek a strandok és gyógyfürdők lesznek éjjel is nyitva július 29-én! Számos gyógyfürdő és strand július 29-én éjfélig vagy akár hajnali 2 óráig is nyitva tart a Strandok Éjszakája elnevezésű különleges esemény kapcsán! Szerezz magadnak és barátaidnak egy felejthetetlen nyár esti élményt, amikor nem csupán egy kellemeset fürdőzhetsz, hanem egyedi programokkal dobhatod fel a nyarad! Csatlakozott fürdők listája weboldallal a cikkünkben. Számos gyógyfürdő és strand 2016. július 29-én éjfélig vagy akár hajnali 2 óráig is nyitva tart a Strandok Éjszakája elnevezésű nagyszabású esemény kapcsán! Szerezz magadnak és barátaidnak egy felejthetetlen nyár esti élményt, amikor nem csupán egy kellemeset fürdőzhetsz, hanem szórakoztató programokkal dobhatod fel a nyarad!

Strandok éjszakája 2016




Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak július 29-én éjszakára, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a nyitott kapukat az immár hetedik alkalommal megrendezett Strandok Éjszakáján.

A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre növekszik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag paletta biztosítja: aquafitness, lézer-show, retro disco, Ms. és Mr. Strand verseny, éjszakai vízi aerobic, Sumo bajnokság, divatbemutató, koktél-show, különleges masszázsok - csak néhány lehetőség a fürdők és strandok egyéni programjai közül.

A legtöbb fürdő a Strandok éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tart.

A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.
A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség www.furdoszovetseg.hu honlapján és Facebook oldalán olvashatók.

Gyógyfürdőt keresel az egészségügyi problémádra? Tudtad, hogy a nagyszuloklapja.hu portálon betegségek vagy akár helységnévre szűrve is kereshetsz? Kattints a Gyógyfürdő kereső - szolgáltatásunkra »»

Strandok éjszakája 2016 - Ezek a fürdők csatlakoztak az eseményhez




Utolsó frissítés: 2016. 07. 07.

Kezdő fotó: furdoszovetseg.hu
Fotó a cikkben: szekszardifurdo.hu (archív)

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2016.07.13