11 ok, amiért nem jó ötlet a nagypapával bevásárlókörútra menni - Vicces történet

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


11 ok, amiért nem jó ötlet a nagypapával bevásárlókörútra menni - Vicces történet Csuda aranyos és vicces történet kering az interneten egy nagypapáról, aki miután nyugdíjazták, a bevásárlómániás felesége mellett "unatkozásra" adta a fejét. Nézzük, mi történt vele utána... Csuda aranyos és vicces történet kering a neten egy nagypapáról, aki miután nyugdíjazták, a bevásárló mániás felesége mellett "unatkozásra" adta a fejét.
Nézzük, mi történt vele utána...


"Miután nyugdíjba vonultam, a feleségem ragaszkodott hozzá, hogy vásárlásainál elkísérjem a bevásárló központokba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. A legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem - a legtöbb nőhöz hasonlóan -, imád összevissza csellengeni a polcok között.

Nos, tegnap a feleségem kapott egy levelet a közeli bevásárló központ vezetőségétől a következő tartalommal:

Tisztelt Asszonyom!
Az elmúlt hat hónap folyamán az Ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az Ön férjét "persona non gratának" nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk.

Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje videófelvételekkel bizonyítható tetteit.

Július 8.
Az ajándékosztályon található összes ébresztőórát 5 perces időközökkel csörgésre állította.



Július 29.
Leemelt egy ketchupot a polcról, aminek a tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.

Augusztus 7.
Odament egy eladóhoz, és hivatalos hangon közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, a hármas kód lépett életbe, azonnal menjen oda, és járjon el az előírásoknak megfelelően. Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikot okozott.

Augusztus 28.
Elemelt egy „Vigyázz, nedves padló!” táblát, és elhelyezte a szőnyegosztályon.



Szeptember 15.
A sportosztályon felállított egy sátrat, az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot a lakásdekor részlegből, azt beengedi a sátorba. A felhívásra 23 gyerek reagált azonnal.

Szeptember 23.
Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, mire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.

Október 10.
A sportosztályon felvett egy vadászfegyvert, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.

November 3.
A gépkocsi osztályon különböző bőrszerkót próbált ki magán Madonna stílusában, amit az arra járóknak bemutatott.



November 18.
Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rávisított „engem válassz, engem válassz!”

November 21.
A hangosbemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen, és azt kiáltozta: „Már megint ezek a szörnyű hangok.”

November 24.
Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát. „Úristen, itt nincs vécépapír!” Az egyik eladónő elájult.



A felsoroltak miatt kérjük, hogy bevásárló központunk látogatását a jövőben mellőzni szíveskedjenek!

Fotók: Pixabay

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2016.02.09