"Nagyon megviselt, még most is bele vagyok betegedve" - Kihallgatta a rendőrség a darálóba szorult kislány nagymamáját

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Mint ahogy mi is megírtuk, egy kétéves kislánynak beszorult a keze az elektromos húsdarálóba, és a Heim Pál Gyermekkórházban mentették meg végül a kis kezét. Mint ahogy mi is megírtuk, egy kétéves kislánynak beszorult a keze az elektromos húsdarálóba, és a Heim Pál Gyermekkórházban mentették meg végül a kis kezét.

A Blikk utánajárt a baleset körülményeinek, kiderült, hogy a kis Olgára vasárnap éppen a nagymamája vigyázott Nagykőrösön, aki az ebédhez ledarálta a fél kiló húst, majd kikapcsolta a gépet és a mosogató melletti pulton kezdett el tevékenykedni az étellel.

Alig egy percre fordult el
Elmesélte, alig egy percre fordult el, így nem vette észre, hogy kíváncsi kis unokája bedugta a kezét a darálóba, majd megnyomta a gombot. Mint mondta, teljesen sokkot kapott, de szerencsére gyorsan le tudta állítani a darálót még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kislány kézfején, de így is beszorította.



Nem sérült a keze
A kislányhoz mentőt hívtak, helikopterrel vitték be a kórházba - a kezére csavarodott darálórésszel együtt. A Heim Pálban aztán sikerült óvatosan lecsavarni a kezéről a daráló alkatrészt, szerencsére a vérkeringésével nem történt baj, az idegszálakat rendbe hozták, fertőzésre utaló jeleket pedig nem találtak az orvosok, így Olga rendesen használni tudja majd a kezét.

- Nagyon megviselt, még most is bele vagyok betegedve. Ha becsukom a szemem, mást nem látok, csak azt a darálót a kezén. Nem számít, ha megbüntetnek, ha elítélnek, a legfontosabb, hogy nem kellett amputálni a kisunokám kezét - mondta a nagymama a lapnak.

A 24.hu megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben, tőlük azt a választ kapták, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit, ennek kapcsán gyanúsítottként hallgattak ki egy 55 éves nőt kiskorú veszélyeztetése miatt.

Forrás: Blikk
Fotó: Pixabay, Facebook/Heim Pál Gyermekkórház

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2023.04.25