40 év után új albummal jelentkezik az ABBA! - Az első két dalt már több mint 10 millióan hallgatták meg a Youtube-on

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


40 év után új albummal jelentkezik az ABBA! - Az első két dalt már több mint 10 millióan hallgatták meg a Youtube-on Negyven év után először került a brit slágerlistára az ABBA: két új dala is a legjobb 10 közé jutott Nagy-Britanniában, a rajongók imádják. Negyven év után először került a brit slágerlistára az ABBA: két új dala is a legjobb 10 közé jutott Nagy-Britanniában.

A legendás svéd popegyüttes novemberben megjelenő új albuma két száma, az I Still Have Faith In You és a Don't Shut Me Down a 6., valamint a 7. helyet szerezheti meg az officialcharts.com vasárnap közzétett becslése szerint, mely az eladásokon és a streaminghasználaton alapul.



A Youtube-on pár nap alatt több mint 10 millióan látták
Utoljára 1981 decemberében jutott ABBA-dal a brit kislemez-sikerlistán az első tíz közé. A két új dalt fizikai hanghordozón, CD-n és hagyományos bakeliten is meg lehet vásárolni.



A Don't Shut Me Down múlt heti megjelenése óta a legtöbbet letöltött dal volt az Egyesült Királyságban, a két számot egyenként több mint 500 ezerszer streamelték a hétvégén.

39 év után új album
A november 5-én megjelenő Voyage 39 év után az ABBA első albuma. Nyolc új dal mellett két feldolgozás is hallható lesz rajta, a Just a Notion és a Bumblebee, melyeknek korábban csak demóváltozata volt ismert.



Az új albumon - melyre állítólag kevesebb mint 24 óra alatt mintegy 40 ezer előrendelés érkezett az Egyesült Királyságban - először lesz hallható karácsonyi ABBA-dal, a Little Things.

Különleges koncertet adnak 2022 tavaszán
Az új ABBA-korszak jövőre koncerttel folytatódik, melyen az együttes négy tagjának digitális avatárjai adják elő a most megjelent két számot, valamint legnagyobb slágereiket az erre a célra épített ABBA-arénában Londonban.

Forrás: MTI

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2021.09.06