Média a Nemzedékekért díj 2016: Balázs Nelli szerzőnk cikke is a döntősök között!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Média a Nemzedékekért díj 2016: Balázs Nelli szerzőnk cikke is a döntősök között! Rangos jelölést kapott a Nagyszülők Lapja cikke! A 10 éves Média a Családért Alapítvány Balázs Nelli pszichológus szakértőnk nagyszülő-unoka elmélyítéséről szóló cikkét beválasztotta a Média a Nemzedékekért díj 2016 döntőjébe! A médiajelölés elismerése annak, hogy a nagyszuloklapja.hu sokat fáradozik a generációk közötti harmónia megteremtéséért. Gondos és szerető nagyszülőként minden pillanatunkat kitölti az, hogy családunk, és legfőképpen unokáink számára mindent megadjunk, mindent, ami csak tőlünk telik. Szeretet, gondoskodást, élményeket. Titkot tartunk, szövetségessé leszünk, vigasztalunk, biztatunk, tanítunk, okosítunk, mesélünk, kirándulunk, huncutkodunk, féltünk, vigyázunk, kívánságokat lesünk és persze jó sok palacsintát sütünk..., de legfőképpen azért teszünk meg mindent, hogy az imádott unokáink szeressenek velünk lenni.

A Nagyszülők Lapja portál kifejezetten nagymamák és nagypapák számára szóló internetes családi magazin. Sok száz cikkünket nektek, nagyszülők számára készítjük, akik lelkesen, örömmel és tele nyitottsággal szerettek unokáitokkal foglalkozni. Bennünket, szerkesztőket igazi örömmel és valóban meghatottsággal tölt el, hogy milyen sokat fáradoztok ti, kedves olvasóink a szeretetett családjaitokért! Írásainkra egyre többen vagytok kíváncsiak: nap, mint nap kapjuk tőletek a kisunoka érkezéséről szóló bejelentéseket, a büszke vagy épp aggódó olvasói kérdéseket, az értékes hozzászólásokat és a kedves véleményeket.



Úgy tűnik, hogy nem csak a leendő és gyakorló nagyszülők értékelik nagyra tevékenységünket, hanem a portál 2 éves fennállása után már a média is komolyan felfigyelt a nagyszuloklapja.hu-n megjelenő szakértői cikkekre.

2016 év elején megjelent ugyanis Balázs Nelli klinikai szakpszichológus szakértőnk nagyszülői szerepekkel foglalkozó írása, amely azt taglalja, hogy miként lehet a nagyszülő-unoka viszonyt még inkább elmélyíteni, milyen apró praktikákkal lehet azt úgy befolyásolni, hogy az unoka számára a nagyszülő egy titkos szövetséges, biztos lelki támasz, életre meghatározó példakép lehessen, akire felnőttként is majd jó lesz emlékeznie, elhangzott szavaiból erőt merítenie, rá meghatározó példaként tekintenie. És hát, mint minden ilyen folyamathoz, az erős és biztos kötődéshez az apró részleteken keresztül vezet az út.


Döntőben a nagyszuloklapja.hu cikke!


Balázs Nelli szerzőnk ebben a bizonyos cikkben 11 ilyen apró részletet, hétköznapiasan gyakorlati technikát ad a nagyszülők kezébe, ami alapja lehet az igazán jól működő nagyszülő-unoka kapcsolatnak. Ezt a korábbi cikkünket itt olvashatod újra »»

Nemrég értesültünk az örömhírről, hogy a 10 éves Média a Családért Alapítvány Balázs Nelli szakértőnk cikkét beválasztotta a Média a Nemzedékekért díj 2016 döntőjébe! A rangos elismerés nem csak a szerzőnk, hanem a szerkesztőség öröme is!
Ezzel a jelöléssel a szakmai zsűri többek között azt is elismerte, hogy a nagyszuloklapja.hu sokat fáradozik a nagyszülők pótolhatatlan szerepéért, a generációk közötti harmónia megteremtéséért.


Szavazz te is a rangos jelölést kapott cikkre - a szavazók nyerhetnek is!


Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a díj közönségszavazása egyelőre még tart, ám rövidesen zárul. Ha te is úgy érzed, hogy fontos a cikk üzenete, illetve az a küldetés, amelyet végzünk, esetleg szívesen olvasol nálunk hasonló unokaneveléssel, - gondozással kapcsolatos tartalmakat, és szurkolni szeretnél a nagyszuloklapja.hu szerzőjének, a közel húsz éves tapasztalattal rendelkező pszichológus szakembernek, Balázs Nellinek, akkor feltétlenül arra biztatunk, hogy szavazz te is!

Hogy ki kapja majd a Média a Nemzedékekért 2016 közönségdíjat, csakis a szavazókon múlik.
Tehát, most össze kell fognunk, mert rajtunk, nagyszülőkön a sor, és a szavazásban számítunk rád is, mint hűséges olvasónkra!

Hogyan szavazhatok Balázs Nelli/nagyszuloklapja.hu döntőbe került cikkére?


A szavazás végtelenül egyszerű, nem vesz több időt igénybe, mint 1 perc. (Kipróbáltuk).

1. Kattints ide: http://mediaacsaladert.hu

2. Balázs Nelli cikke mellett nyomj a gombra.
Balázs Nelli: Nagyszülő-unoka viszony: 11 szuper ötlet, hogy imádjon veled lenni az unokád / nagyszuloklapja.hu

3. Töltsd ki a kért adatokat, mert csak úgy érvényes a szavazás! Kész is.

Egy email címmel csak egyszer lehet szavazni. Ha elkészültél, küldd el más nagyszülő ismerősödnek is, mert a szavazók nyerhetnek is! De ami még fontosabb, a szavazással megmutathatjuk mindenkinek, hogy nagyszülőnek lenni csodálatos érzés, és hogy mindent megteszünk azért, hogy imádjanak velünk lenni az unokák!

Balázs Nellinek tisztelettel gratulálunk a jelöléshez, kedves olvasóinknak pedig köszönetet mondunk a sok kedves és figyelmes visszajelzésért!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2017.01.10