Ezért a 80 éves magyar hölgyért van most oda az internet! Elképesztő, amit véghez vitt

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Ezért a 80 éves magyar hölgyért van most oda az internet! Elképesztő, amit véghez vitt Bámulatos bravúrt mutatott be az a 80 éves hölgy, aki a március 4-i Szenior Atlétikai Országos Bajnokságon indult két számban is. A pécsi sportolónő idősebb kora ellenére elképesztőt teljesített, amit videóra is rögzítették. Ezúton gratulálunk szívből Lóki Tamásné kiváló sportsikereihez! Bámulatos bravúrt mutatott be a 80 éves hölgy, aki a március 4-i Szenior Atlétikai Országos Bajonokságon indult két számban is. A pécsi sportolónő elképesztő teljesítményét videóra is rögzítették, amit nem érdemes kihagyni.



Hatalmas tapsvihar közepette ért célba a 80 éves sportolónő
A SYMA-csarnokban rendezték meg a Szenior Atlétika Országos Bajnokságot március 4-én a Szenior Atlétika Országos Bajnokságon, ahol a legnagyobb tapsot egy 80 éves sportolónő kapta. Amerre elhaladt megállt az élet és hatalmas tapsvihar kísérte a célba.

A versenyen ő volt a legidősebb és két számban is indult.
Lóki Tamásné 1935.10.27-én született és a Pécs-Keleti SE igazolt atlétája. Pénteken 60 méteren 12,77 másodpercet, 200 méteren 50,62 másodpercet futott.

Videó - Lóki Tamásné március 4-i Szenior Atlétikai szerepléséről (W80-as kategória)
Kattints ide és nézd meg, milyen elképesztő tempóban futotta le Lóki Tamásné a 200 méteres távot, és miként állt meg az élet az idős asszony teljesítményétől a sportcsarnokban.
A tapsvihartól hangos videót a Streamsport Facebook közösségi oldalán, vagy ide kattintva lehet megtekinteni »

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2016.03.09