Bármelyik gyógyszernél többet ért - Még a kórházba is beszökött a gazdijához a hűséges kutya

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Bármelyik gyógyszernél többet ért - Még a kórházba is beszökött a gazdijához a hűséges kutya A beteg asszonynak műtéti komplikációk miatt kellett befeküdnie a kórházba. De arra még álmában sem gondolt, hogy hűséges kutyájának annyira fog hiányozni, hogy az eb inkább beszökik utána a kórházba… Mutatjuk a fotókat a beteglátogató kutyusról. Egy rákbeteg asszonynak óriási meglepetés okozott, amikor a kutyája váratlanul megjelent a kórházi betegágyánál. Törpe snaucer kutyája ugyanis kiszökött otthonról, és úgy ment be a kórházba, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.
“Tudtam, hogy némely kutya képes hazatalálni akár több száz kilométer távolságból is, de hogy a mi Sissy-nk ilyesmire képes, azt nem gyanítottam” – mondta Sissy gazdája, Nancy Franck.




"Nem gyanítottam, hogy a mi Sissy-nk ilyenre képes"

Az asszony férje teljesen pánikba esett, amikor rádöbbent, hogy a kutya eltűnt
Az asszonynak azért kellett a kórházba befeküdnie, mert egy korábbi műtét után komplikációk léptek fel nála.  A 10 éves kutyus nem sokáig bírta ki Nancy Franck hiányát - akkor szökött el otthonról, amikor a hölgy férje kiengedte őt és testvérét Barney-t egy kicsit levegőzni.
“Egy óra elteltével hangosan szólítottam őket, de addigra Sissy már nem volt sehol. Pánikba estem. Felkutattam érte az egész kertet, de sehol se találtam meg - végül hívtam telefonon a lányunkat Sarah Woodot és persze a szomszédokat“- mondta Dale. A férfi annyira kétségbe esett, hogy a végén már a helyi állatvédőket is riasztotta a házi kedvencük eltűnése miatt.

A kutya látogatása jótékonyabb volt, mint bármelyik gyógyszer
Fél nap elteltével a hölgy lányát váratlanul felhívták a kórházból, hogy megtalálták a kutyust. “Azt mondták, Sissy úgy sétált be a kórház főbejáratán, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lett volna… - mint aki küldetést teljesít” – mesélte Sarah Wood, aki azonnal kocsiba ült, hogy visszahozza a kutyust.  “Sissy az igazgatói irodában ült és bámult kifelé az ablakon. Amikor beléptem, rám nézett, végigmért, majd mintha azt mondta volna szemrehányóan:  Na, végre, hogy itt vagy! Menjünk anyához, és utána vigyél haza, majd az ajtó irányába indult.”



Sissy, a hűsges kutyus keresi éppen a gazdija szobáját

Végül a család engedélyt kapott arra, hogy rövid időre bevigyék a kutyust a beteg asszonyhoz.
Sissy hűsége jobb hatással volt a beteg gazdájára, mint addigi bármelyik gyógyszere.

Forrás: Külföld / Huffington Post

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2015.02.24