Gyerekeknek ingyenes a belépés az Állatkertbe ezen a hétvégén!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Gyerekeknek ingyenes a belépés az Állatkertbe ezen a hétvégén! 2015. február 14-15-i hétvégén ingyenes a belépés a gyerekeknek a Fővárosi Állatkertbe. Az ingyenes belépők apropóját az adja, hogy most ünneplik Asha, a kis elefántbébi 2. szülinapját. Bálint-nap alkalmából pedig a szerelmespárok is kedvezményre jogosultak. 2015. február 14-15-én ingyenes a belépés a gyerekeknek a Fővárosi Állatkertbe. Az ingyenes belépők apropóját az adja, hogy most ünneplik Asha, a kis elefántbébi 2. szülinapját.

Asha 2. születésnapja
Időpont: 2015. február 14. — 2015. február 15.

Észre se vettük, és már két éves lett Asha! Gyere és ünnepeld velünk az elefántbébi második születésnapját! A kis Asha február 14-én már 2 éves lesz! Gyere el és köszöntsd fel őt a születésnapján! – így szól a kedves születésnapi invitálás a Fővárosi Állatkert honlapján.



Asha ajándéka a gyermekvendégeknek: 2015. február 14-én és 15-én díjmentes a belépés 14 éves korig!
Ráadásul mindazok, akik ezen a két napon elefántot fogadnak örökbe az Állatkerti Alapítványnál, plusz kis ajándékot kapnak!
Az Állatkert alapítványa örökbefogadási akcióval készült a Bálint-napra, mi több, ez az akció már február 9-e óta tart és egészen 15-éig lehet élni vele. Aki ebben az időszakban fogadja örökbe kedvencét, nem egy, hanem két fő részére szóló meghívót kap a május 17-én, illetve október 4-én megrendezésre kerülő állatkerti nevelőszülők napjára (a „szülői értekezletre”), így e napok programjain párjával együtt vehet részt.

Ezen a hétvégén még a szerelmesek is kedvezményre jogosultak
Bálint napja (Valentin-nap) alkalmából 14-én szombaton és 15-én vasárnap is, tehát a hétvége mindkét napján páros kedvezményt kínál a szerelmespároknak a Fővárosi Állat- és Növénykert. Ezen a két napon mindazok a párok, aki csókkal igazolják összetartozásukat a főbejáratnál, ketten egy belépőjeggyel léphetnek be az Állatkertbe. A kedvezmény a teljes árú felnőtt-, diák- és nyugdíjasjegyekre vonatkozik, abban az esetben pedig, ha a pár két tagja nem egyforma jegyre jogosult, akkor a két jegy közül az alacsonyabb árút engedi el az intézmény.



Forrás: zoobudapest.com

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2015.02.13