Tündéri képek! 12 kisbaba, akit a legjobb pillanatban fotóztak le

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


Tündéri képek! 12 kisbaba, akit a legjobb pillanatban fotóztak le Kevés varázslatosabb momentum van, mint amikor a szülők vagy nagyszülők megpillantják az újszülöttet, belemerülnek bájos grimaszaiba és igyekeznek kitalálni, mire is gondolhat a kis csecsemő. Szerencsére a modern technikának köszönhetően manapság már számtalan fotó segít megőrizni az örökkévalóságnak az illékony pillanatokat. Kevés varázslatosabb momentum van, mint amikor a szülők vagy nagyszülők megpillantják az újszülöttet, belemerülnek bájos grimaszaiba és igyekeznek kitalálni, mire is gondolhat a kis csecsemő.

Szerencsére a modern technikának köszönhetően manapság már számtalan fotó segít megőrizni az örökkévalóságnak az illékony pillanatokat, és sokan hivatásos fotósok segítségét is kérik, hogy minél profibb képek készülhessenek mindenki szeme fényéről.

A profi fotós - csakúgy, mint mi, házilag - rengeteg képet készít, melyek közül a szülők kiválaszthatják a tökéleteset: amin nem csak a fényviszonyok jók, de a kisbabájuk is tündérien bájosan mosolyog vagy éppen alszik. Ám a sok fotó között akadnak olyanok is, amik éppen a tökéletlenségük miatt tündériek - amikor a kis jövevény éppen grimaszol, homlokot ráncol vagy látszólag egészen máshol jár az esze. Most ilyen elkapott pillanatokból mutatunk néhányat. Nézd meg a fotókat és derülj jó kedvre tőlük!

12 babafotó, amikor a legjobb pillanatban kattintott a fényképész


1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


Fotók: Instagram/inspiredbycolour

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2016.05.17