Emberközpontú gyógyítás, magasan képzett orvosok 30 szakterületen - Egy kórház, ahol valóban a betegre figyelnek

Nagyszülők Lapja

Életmód

Nagyszülők Lapja


Emberközpontú gyógyítás, magasan képzett orvosok 30 szakterületen - Egy kórház, ahol valóban a betegre figyelnek Kényelmes, prémiumkategóriás betegszobák, igényes és rendezett környezet, magas szintű szakmai háttér, 30 orvosi szakterületet átfogó orvosi centrum, ahol az egészségügyi ellátás a legmagasabb színvonalon zajlik - mindezeket nyújta Budapest első magánkórháza, a Dr. Rose, ahol jelenleg is fejlesztések-korszerűsítések sora zajlik (x). „Emberközpontú gyógyítás, a legmagasabb szakmai színvonalon” – ez a mottója Budapest első magánkórházának, a Dr. Rose-nak. A kórház élére nemrég Hangody profeszor, nemzetközileg elismert szaktekintély került - ezzel egy időben számos fejlesztés-korszerűsítés is történik, ami a kórház magas szintű szakmai hátterét biztosítja.


Minden igényt kielégítő, kényelmes betegszobák a Dr. Rose Magánklinikán


Dr. Rose – magas szintű szakmai háttér és prémium környezet


Új kórházigazgató, bővülő fekvőbeteg részlet, új plasztikai központ
Újabb fejlesztésekre került sor Magyarország prémiumszolgáltatást nyújtó magánkórházánál, a Dr. Rose-nál.
Az idei év újra több nagy változást hozott a Dr. Rose életében: május 1-jével Prof. Dr. Hangody László, ortopéd sebész professzor vette át az orvos-igazgatói pozíciót; emellett bővül a fekvőbeteg részleg, valamint megnyílik Budán egy új plasztikai sebészeti központ is.

Hangody professzor, nemzetközi szaktekintély, MTA doktor a kórház élén
A 2016-os év újabb, a Dr. Rose-tól már megszokott nagy fejlesztést és bővülést hozott. Az egyik legfontosabb változás, hogy május 1-jétől Prof. Dr. Hangody László, nemzetközileg elismert ortopéd sebész, baleseti sebész, az MTA doktora látja el az orvos-igazgatói posztot a magánkórháznál.

- Magas szintű szakmai háttér és prémium környezet várja a gyógyulni vágyókat. Széleskörű diagnosztikai lehetőségek, kitűnő aneszteziológiai és műtői háttér, komplex rehabilitációs lehetőségek révén konzultánsaink közel 30 szakterületen biztosítanak konzultációt és műtéti ellátást. Az ortopédiai részlegen az endoprotetika, artroszkópia, kéz- és sportsebészet specialistái a legmodernebb, minimál invazív technikákkal gyorsítják a gyógyulást, amit gyógytornász és sportrehabilitációs munkatársaink egészítenek ki. Porc- és szalagsebészet területén a legmodernebb sejtterápiás és biodegradábilis vázszerkezetek biztosítanak lehetőséget a hozzánk kerülő sérülések lehető legeredményesebb gyógyítására, míg a csípő-, térd- és vállendoprotetika terén a legmodernebb implantátumokkal igyekszünk betegeink elvárásainak megfelelni – mondta az új orvos-igazgató.

Hangody professzor sok évtizedes orvosi praxisa mellett nagy hangsúlyt fektet kutató tevékenységére is. Fő területei a porcfelszín-képzés, a porcsejt-átültetés, biológiailag lebomló anyagok alkalmazása a porc- és csontpótlásban, valamint csípő- és térdprotézis beültetések.

Tovább bővül a fekvőbeteg részleg, új plasztikai sebészeti centrum nyílik
A magánkórház másik nagy idei újdonsága jelentős változást hoz majd a páciensek életében: első körben egy jelentős beruházással tovább bővül a legmagasabb szintű műtéti és utógondozási ellátást nyújtó fekvőbeteg részleg.

Ezt követően pedig megnyílik majd Budán egy új plasztikai sebészeti központ is.
A beruházás 700 millió Ft értékben valósul meg, az MKB Bank Növekedési Hitelprogramjában nyújtott 500 millió Ft fejlesztési hitel felhasználásával.

A fejlesztés harmadik lépésében, tervezetten egy év múlva, Budán is megnyílik egy komplex ellátást és diagnosztikai hátteret biztosító új járóbeteg intézmény, mely 1,8 milliárd Ft-ból fog megvalósulni.

- Mind a jelenlegi telephelyünkön történő fejlesztések, mind a budai oldalon nyíló járóbeteg ellátó egység kialakításánál komoly gondot fordítunk arra, hogy tevékenységünket a legmodernebb műszerháttérrel, s ennek révén a továbbiakban is a szakterületek elismert specialistáival várjuk betegeinket. Új fejlesztéseink révén, úgy gondolom, még szélesebb körben tudunk prémium ellátást nyújtani a bennünket választóknak; minőségben pedig változatlanul tartjuk a legmagasabb szakmai színvonalat - jelentette ki Hangody professzor.

Legátfogóbb prémiumszolgáltatást nyújtó orvosi centrum 30 szakterülettel
A Dr. Rose Magánkórház 2007-ben nyitotta meg járóbeteg-ellátását Budapesten, és azóta folyamatos bővüléssel a főváros és az ország egyik legátfogóbb prémiumszolgáltatást nyújtó orvosi centrumává, magánkórházává nőtt. Jelenleg közel harminc szakterületen dolgoznak az orvosok, a páciensek pedig nem csak itthonról, de a világ 90 országából érkeznek a legmagasabb szintű ellátásért.  

A 2007-es nyitást követően 2010-ben megnyílt a fekvőbeteg-részleg, valamint a Dr. Rose Szülészete is. 2013 őszén pedig újabb nagy lépés következett: létrejött a Dr. Rose Vállalati Egészségközpont, amely a vállalati ügyfelek számára kínál modern foglalkozás-egészségügyi ellátást, egészségbiztosítást, éves kártyás szolgáltatást és különböző szűrőcsomagokat/programokat, kiemelt figyelmet fordítva a mentálhigiénés megbetegedésre, stressz kezelő programokra. Az intézmény akár több száz fős multinacionális vállalatok egészségügyi ellátását is el tudja végezni egy helyen.

A Dr. Rose cégcsoport 2013 óta egy nagy intézményként fogja össze öt üzletágát:
•    Dr. Rose Magánkórház – rendelő, kórház, teljes körű diagnosztika, felnőtt- és gyermekgyógyászati ellátás
•    Dr. Rose Ortopédiai Centrum - az ország legnevesebb szaktekintélyei, korszerű műtői háttér, ortopédiai beavatkozások széles palettája várólista nélkül, műtét utáni rehabilitáció
•    Dr. Rose Szülészet – családtervezés, terhesgondozás, szülészet
•    Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet – esztétikai beavatkozások, plasztikai műtétek, testszobrászat
•    Dr. Rose Vállalati Egészségközpont – a vállalati igényekhez igazodó, modern foglalkozás-egészségügyi ellátás, éves kártyás csomagok, szűrővizsgálatok, csoportos egészségbiztosítás

További információ: www.drrose.hu

Nagyszülők Lapja

Életmód

Nagyszülők Lapja


2016.06.21