Így imádják unokájukat a nagyik és nagypapák! - 17 gyönyörű fotó a végtelen nagyszülői szeretetről

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


Így imádják unokájukat a nagyik és nagypapák!  - 17 gyönyörű fotó a végtelen nagyszülői szeretetről A nagyszülői szeretetet igyekszik sok fotós lencsevégre kapni a világ minden táján - és legyen szó akár japán, amerikai vagy magyar nagyszülőkről, az érzés, a mosoly, a szeretet nyelve univerzális. Nézd végig a szívmelengető fotókat! Amikor az ember még szülő, a gyermeknevelés problémái nyomasztják a vállát, hiszen folyton azon aggódik, milyen emberré is cseperedik majd a gyermeke. Nagyszülőként azonban ez a teher már az időközben felnőtt gyerekeké - a nagyinak és a nagypapának pedig csak az unokázás lazább, mókásabbik fele jut.

Ráadásul érettebb korban az ember jobban képes értékelni az apró pillanatokat - már nem azon aggódsz, hogy sáros lesz az unokád vagy lassan értek el a boltba, mert minden kis bogárkát közelről szemügyre akar venni a kicsi gyermek. Itt már nincsenek elvárások, csak a határtalan és mértéktelen szeretet van, és annak az időnek a maximális kihasználása, amit az unokáiddal tölthetsz.

Ezt a szeretetet igyekszik sok fotós lencsevégre kapni a világ minden táján - és legyen szó akár japán, amerikai vagy magyar nagyszülőkről, az érzés, a mosoly, a szeretet nyelve univerzális. Nézd végig a szívmelengető fotókat!

17 csodálatos fotó a nagyszülői szeretetről

1.

Fotó: Tatiana Skye Photography

2.

Fotó: Vervemedia

3.

Fotó: Katrina Christ Photographer

4.

Fotó: Annie Tao Photography

5.

Fotó: toosmalltofail.com

6.

Fotó: overwhelmedmommy.com

7.

Fotó: Nesting Project Photography

8.

Fotó: marilee.co

9.

Fotó: Katrina Christ Photographer

10.

Fotó: Pinterest

11.

Fotó: Captured Grace By Erin

12.

Fotó: Mili Walker Photography

13.

Fotó: Ivette Ivens

14.

Fotó: Ivette Ivens

15.

Fotó: mom.me

16.

Fotó: Jen Broderick Photography

17.

Fotó: Krakora Studios

Nektek is van hasonló, jó minőségű fotótok? Küldjétek el a szuloklapja_kukac_szuloklapja_pont_hu email-címre és írjátok meg, kit is látunk a képen vagy hogy miért jó nagymamának/nagypapának lenni! A legjobban sikerült fotókat szívesen közzétesszük egy hasonló összeállításban!

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2017.04.05