Cirkuszok Éjszakája 2018: ezt a napot tuti imádni fogják a gyerekek! - Részletes programleírás és helyszínek, ahova mehettek

Nagyszülők Lapja

Programok

Nagyszülők Lapja


Cirkuszok Éjszakája 2018: ezt a napot tuti imádni fogják a gyerekek! - Részletes programleírás és helyszínek, ahova mehettek Idén július 14-én, szombaton tartjuk a cirkuszok éjszakáját, melyen 7 társulat vesz részt Budapesten és vidéken. Mutatjuk, milyen különleges műsorral készülnek a 2018-as Cirkuszok Éjszakáján. Tudtad, hogy július 14-én, szombaton lesz a Cirkuszok Éjszakája? Idén 7 társulat vesz részt a különleges ünnepen, hogy előadásaikkal szórakoztassák a közönséget.

A Cirkuszok éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz a legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik.
Idén július 14-én, szombaton tartjuk a cirkuszok éjszakáját. Ezen az eseményen a következő cirkuszok vesznek részt:

Cirkuszok Éjszakája 2018 - Helyszínek és programok július 14-re


1. Eötvös Cirkusz - Révfülöp

WHITE SHOW - Mindenki fehérben!
A program kedvéért kérünk mindenkit, ha teheti fehér ruhába öltözve jöjjön! Az artistaművészeink is fehérben lesznek.

19:00: Kapunyitás
19:00-20:00: Workshop - A közönség kipróbálhatja az artistaművészek kellékeit, a gyermekeket ingyenes arcfestéssel, ajándék lufival várják, emellett megtekinthető az állatpark is.
20:00-20:45: A Magyar Légtornász Egyesület látványos bemutatója Vincze Tünde, az egyesület elnökének vezetésével.
Sztárvendég: Pintácsi Viki, aki egy különleges produkciót mutat be kislányával, a 10 esztendős Zolnával.
21:00-22:00: Az Eötvös Cirkusz Tradíciók és Generációk című műsorának első része.
22:00-22:30: A szünetben a gyermekek díjmentes pónilovagláson vehetnek részt, illetve Mosley-val, az indai elefánttal is készíthetnek egy közös emlékfotót.
22:30-23:30: Az Eötvös Cirkusz műsorának második része.
Extra Sztárvendégek: a XI. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál EZÜST díjasa, a Silver Power!
23:40-0:00: Tűzzsonglőrök kültéri bemutatója.
0:00: Tűzijáték
Bővebb információ »

2. Exit Cirkusz - Siófok


Az érdeklődők már 18:30-kor kipróbálhatják a cirkuszi kellékeket és eszközöket, majd 19:30-kor bohóc, arcfestés, lufihajtogatás, csillámfestés várja a látogatókat, akik megtekinthetik a Kamilla Orientális Tánccsoport, a siófoki Napsugár Mazsorett Csoport, valamint a Pódium Tánciskola bemutatóját, illetve Mikó Zoltán és Pataki Zoltán parkour produkcióját.

Este tűzzsonglőr és fakír-show szórakoztatja a közönséget.
20:30-kor pedig kibővített műsorral kezdődik az előadás, amely végén a nézőknek lehetőségük lesz fotózkodni mesefigurákkal.
Bővebb információ »



3. Fővárosi Nagycirkusz - Budapest


Július 14-én, szombaton, a cirkuszok éjszakáján, esti előadásuk után extra műsorral várnak mindenkit, aki jegyet váltott az aznapi Atlantic Flight előadásunk bármelyikére.

Ezen az extra műsoron fellépnek egyebek közt: Axt Elizabeth handstand és tissue számával; Jerabek Csenge és Faludy Szilvia szenzációs görkorcsolya számukkal; Bóta Melinda és Kovács Dóra drótkötél számukkval; a Silver Power duo karika- és erőemelőszáma is látható lesz.
Bővebb információ »

4. Hungária Nagycirkusz - Alsóörs


A Hungária Nagycirkusz a Díjnyertesek a porondon című előadásával szórakoztatja a közönséget a Cirkuszok Éjszakáján.
Bővebb információ »


5. Magyar Nemzeti Cirkusz - Balatonlelle


Balatonlellén korán kezdődik a cirkuszok éjszakája! Július 14-én, szombaton az esemény beharangozójaként már 13:00 órakor elindul a Casselly család öt csodálatos elefántja – Mambó, Betty, Nanda, Tonga és Kimba – a Napfény strandra, hogy kellemes hűsítő fürdőt vegyenek, és belakmározzanak az őket fogadó hatalmas gyümölcsasztal kínálatából! Az elefántfürdetés 15:00 óráig tart.

A program során gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetősége lesz elefántlovaglást tenni a Balaton partján.

18:00 órakor nyílnak a sátor kapui, a műsor előtt porondlátogatásra van lehetőség a nézőknek.
20:00 órakor pedig az Aranybohóc a porondon című műsor kibővített, extra változata látható olyan sztárvendégekkel, mint Robi Berousek zsonglőr (Csehország) és Ovidiu Tell íjmester (Románia).
A műsor után a látogatók betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé és sétát tehetnek a cirkusz állatparkjában.
24:00 órakor tűzijáték zárja az estét.
Bővebb információ »

6. Richter Flórián Cirkusz - Zamárdi


Kapunyitás 19:00 órától, ahol programokal várják a kedves nézőket, az elődás pedig 20:00 óra körül kezdődik. Full Adrenalin előadásuk kibővítve látható, a következő sztárfellépőkel:

- ANDREY JIGALOV
Világsztár először Magyarországon!
Andrey Jigalov a Monte Carlói ezüst bohóc díjasa a cirkusz világ legismertebb humoristája. Komikus, bohóc és humorista egyedi stílusával, műsorszámával nevetteti a közönséget világszerte. Magyarországon a Richter Flórián Cirkusz porondján mutatkozik be először magyar közönség előtt!

- FACE TEAM
Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza, amely különleges show-elemekkel tarkított szórakoztató sportbemutatókat tart akrobatikus kosárlabda műsorszámukkal.
A FACE TEAM csapatot Magyarországon és világszerte már több mint 1500 alkalommal láthatta a közönség. Rendszeres vendégei az NBA és a FIBA által szervezett világtalálkozóknak. 8 kosárlabda és trampolin jellegű Guinness Világrekorderek. Face Team Vlogs csatornájukat és videóikat több 10 millióan nézték meg világszerte.

- FÖLDVÁRY BALÁZS
A cirkuszvilág egyik legismertebb BMX akrobatája, műsorszámával világszerte legnagyobb nemzetközi show műsorokban szerepelt szárazföldön és vízen.
Többek közt a Dubai Forma 1 Parkban és Európa legnagyobb revüműsorában, Berlinben a Friedrichstadt Palace-ban volt főszereplő elképesztő BMX tudásával. Magyarországi Porond Csillaggal kitüntetett artista művész, aki BMX biciklijén különböző trükköket és akrobatikus elemeket mutat be, de nem csak két keréken.

- PAJOR SZILVIA
A levegő dívája Szilvia, aki különleges “Spirál” nevezetű kellékén mutat be különleges trükköket a levegőben. Egy egyedi légtornász műsorszám a Richter Flórián Cirkusz kupolája alatt!

- PANDURICS DZSENIFER
A Richter Flórián Cirkusz által rendezett Pécsi KI MIT TUD verseny győztese, aki fitnesz rúdon mutatja be igazán elképesztő ügyességét és hajlékonyságát, kombinálva a modern-tánc, szertorna és balett elemekkel, először cirkusz porondon.

- BŐCZY TÍMEA
19-éves Down-szindrómás mozgásművész, aki a Richter Flórián Cikrusz Pécsi KI MIT TUD versenyen a Fővárosi Nagycirkusz különdíjasa és több más verseny díjazottja. Magyarország első down-szindrómás artista művésze. Műsorszáma: egyensúlyozás botokkal a cirkuszporondon.

- KŐHALMI FERENC
Sose fogyjon el a varázslat! - minden pillanatban varázsol és elvarázsol Feri bűvész. A cilinderes figura bárhol is jelenik meg, repülnek a tárgyak és mosolyognak az emberek. Szívének a gyerekek a legkedvesebbek. Többszörös nemzetközi bűvészverseny-nyertes és többek közt a Bűvész Európa Bajnokság bronzérmese.

Ezenkívül ingyenes arcfestés, lufi hajtogatás, cirkuszi próbák bemutatása, kellékek kipróbálása, előadás után pedig szelfizés a művészekkel, és még sok más meglepetés.

Jegyek már elővételben kaphatók a cirkusz pénztáránál.
Jegyárak:
I.hely: 4.000 Ft
Páholy: 5.000 Ft
Vip: 5.500 Ft
(A KUPON NEM FELHASZNÁLHATÓ A CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJÁRA!)
Bővebb információ »


7. Utazó Budapest Nagycirkusz - Keszthely


Az Utazó Budapest Nagycirkusz előadása 18:00-tól 20:30-ig tart.
21:00 és 23:00 között buborékfújással, break- és hastánccal, artistaszámokkal, valamint a Három grácia hegedűvirtuóz-formáció fellépésével gondoskodnak a látogatók szórakoztatásáról.
Bővebb információ »

A belépőjegyekről és bővebb információkról az adott társulat Facebook-oldalán tudsz érdeklődni - általánosságban elmondható, hogy a jegyárak változatlanok, viszont egy jegyért most sokkal több programot és élményt kapsz a Cirkuszok Éjszakáján, július 14-én.

Kép: pngtree

Nagyszülők Lapja

Programok

Nagyszülők Lapja


2018.07.11