Mézeskalácsváros 2015 - Építsetek a gyerekekkel mézeskalácsházat és állítsátok ki a Mézeskalácsvárosban!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Mézeskalácsváros 2015 - Építsetek a gyerekekkel mézeskalácsházat és állítsátok ki a Mézeskalácsvárosban! December elején újra megépül Budapest rendkívül látványos Mézeskalácsvárosa! A városka épületei, múzeumai, folyói, repülőtere, vasútállomása mind mézeskalácsból készülnek majd. Szeretnél benne te is részt venni? A közös építéshez most még lehet csatlakozni! A Mézeskalácsváros egy kortárs köztéri szobor, amelyet idén hatodik alkalommal készítenek el és építenek össze a résztvevők. A rendkívül látványos Mézeskalácsváros néhány nap alatt december elején készül el. Van kedved csatlakozni? Még lehet “telket foglalni“!



Az elkészült Mézeskalácsváros ingyenesen lesz majd látogatható
Az elkészült és kivilágított Mézeskalácsváros másfél hónapon keresztül a Bálna Budapest kulturális és szórakoztató centrumban lesz ingyenesen látogatható, december közepétől január végéig. Tavaly 250 alkotó 150 négyzetméteren építette fel a besétálható mézeskalácsszobrot, amire egy hónap alatt 40 000 voltak kíváncsiak.

MÉZESKALÁCSRECEPT »

Még állnak rendelkezésre üres telkek! Jelentkezés november 29-ig
Mindössze egy telekfoglalási űrlapot kell kitöltened november 29-ig. A résztvevők saját otthonokban építhetik meg a mézeskalács építményeket, amit Mikulásig kell a szervezőknek eljuttatni.
Egy telket úgy kell elképzelni, mintha egy A4-es írólapnyi terület lenne.
Ha valaki ennél nagyobb épületet szeretne építeni, akkor foglalhat több teleknyi területet is, sőt akkor is lehet telke és háza, ha nem budapesti az illető vagy nem szeretne utazni. (Pufifóliába gondosan becsomagolva postán is feladhatók az elkészült mézeskalács remekek.)

MÉZESKALÁCSRECEPT »

Mézeskalácsváros 2015 - a részvétel is ingyenes
Vállalj kis épületet vagy nagy épületet, folyót, óratornyot, parkot, sportpályát, víztornyot, vasútállomást, repteret, múzeumot, egyetemet, alagutat, felüljárót, hidat, hóembercsoportot, bármit, amiben úgy látod, hogy örömödet leled az elkészítésében, ezzel te is részese leszel Budapest egyik leglátványosabb kortárs köztéri szobrában, a főváros egyik jelentős ünnepi társasági művészeti eseményében.

Telket foglalni ide kattintva tudsz »



MÉZESKALÁCSRECEPT »

Forrás: balnabudapest.hu
Fotó: balnabudapest.hu

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2015.11.25