Főoldal > Cikkek > Mozgás > Víz világnapja 2018: kedvezményes fürdőbelépők, programok, nyeremények március 22-én! - A csatlakozott fürdők listája

Víz világnapja 2018: kedvezményes fürdőbelépők, programok, nyeremények március 22-én! - A csatlakozott fürdők listája

Szülőklapja képMagyarország gyógyvíz-készletét tekintve a világ öt leggazdagabb állama közé tartozik. 2018. március 22-én, a Víz világnapján minden a vízről szól, ezen a napon egyedi programokkal, kedvezményekkel várják a látogatókat a programhoz csatlakozott fürdőkben.

Szerző: Nagyszülők Lapja
2018-03-19
Forrás: Nagyszülők Lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Magyarország gyógyvíz-készletét tekintve a világ öt leggazdagabb állama közé tartozik. Szinte nincs olyan pontja az országnak, ahol ne lenne gyógyforrás. Érdemes élni azokkal a lehetőségekkel, amit gyógyfürdőink és uszodáink kínálnak.

A magyar fürdők és uszodák nagy részének medencéit gyógyvizek táplálják. A gyógyvizek kémiai és biológiai összetételük alapján fejtik ki jótékony hatásukat. Aki rendszeresen jár gyógyfürdőkbe, uszodákba, nemcsak egészségesebb életmódot folytat, de láthatóan fiatalosabb is lesz, hiszen bőre feszesebbé, ragyogóbbá válik. A legtöbb vízi komplexumban szakemberek is segítenek megtalálni az egyén számára legmegfelelőbb terápiákat, gyógykezeléseket, mozgásformákat.2018. március 22-én, a Víz világnapján minden a vízről szól, ezen a napon egyedi programokkal, kreatív ötletekkel, rendezvényekkel, kedvezményes belépőkkel várják a látogatókat a programhoz csatlakozott fürdőkben.

Víz világnapja 2018 - A csatlakozott fürdők listája és a világnapi programok


1. Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda - Csongrád
www.csongradfurdo.hu

Víz világnapja program:
Teszt kitöltése a pénztárnál a belépőjegyet váltóknak. Nyeremények: fürdőbelépő, 10 alkalmas fürdőbérlet. Sorsolás 21 órakor.
 
2. Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. - Hajdúszoboszló
www.hungarospa.hu

Víz világnapja program:
Minden vendégnek ajándék ásványvízzel kedveskednek.
 
3. Kecskeméti Fürdő - Kecskemét
www.kecskemetifurdo.hu

Víz világnapja program:
Március 22-én, csütörtökön, sötétedés után gyertyafényes termálfürdőzés a kültéri termál medencében, valamint „Vízi totó” átadása a pénztárban a vendégeknek. A helyes megfejtők között 3 db 2 főre szóló komplett (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, szauna használatára feljogosító) belépőjegy kisorsolása március 23-án pénteken.

4. Anna Gyógy,- Termál és Élményfürdő - Szeged
www.szegedsport.hu

Víz világnapja program:
Vetítéssel, interaktív bemutatóval, fürdőbejárással készülnek az iskolás csoportok részére.

5. Ligetfürdő Kft.- Napfényfürdő Aquapolis - Szeged
www.napfenyfurdoaquapolis.hu

Víz világnapja program:
Március 24-25 (szombat és vasárnap) 10 fő feletti csoport előzetes bejelentkezés esetén -10% kedvezményben részesül, amennyiben alapjegy típusú belépőt igényelnek. Bejelentkezés: marketing@napfenyfurdoaquapolis.com.

6. Borbála Gyógyfürdő - Algyő
www.borbalafurdo.hu

Víz világnapja program:
20% kedvezmény a családi belépő árából azon családok részére, akik a Víz világnapjához kapcsolódó rajzzal érkeznek. A szauna egész nap csak 660 Ft.
 
7. Tisza-Parti Termál, Gyógy és Élményfürdő - Tiszakécske
www.tiszapartifurdo.hu

Víz világnapja program:
Tájékoztatók kihelyezése a Tiszakécskei vizekről (Tisza, Holt Tisza, Gyógyvíz). Fotópályázat Tiszakécske vizeiről, a kicsiknek rajzpályázat: Egy kedves emléke a fürdőben címmel. Ingyenes aquazumba.

8. Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház - Hévíz
www.spaheviz.hu

Víz világnapja program:
Ásványvíz kóstolási lehetőség és szakmai tájékoztató a Tófürdő központi épületében fürdővendégeink részére. Idegenvezetés, találkozó: Tófürdő főbejárat információs pult, időpontok: 10.00, 11.00, 13.00. 4 órás Tófürdő belépő = Egész napos Tófürdő belépő
 
9. Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - Mórahalom             
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Víz világnapja program:
Szauna felöntések (400 Ft/fő) 14.30-18.30 között. Kedvezményes Caracalla kádkezelés (1000 Ft/fő), víz alatti csoportos gyógytornán díjmentes részvétel.
 
10. Miskolctapolcai Barlangfürdő**** - Miskolctapolca
www.barlangfurdo.hu

Víz világnapja program:
A teljes árú felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas, napi fürdőbelépő árából 50%-os kedvezmény kapható ezen a napon a Miskolctapolcai barlangfürdőben.
 
11. Selyemréti Strandfürdő - Miskolc
www.selyemretifurdo.hu

Víz világnapja program:
A teljes árú felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas, napi fürdőbelépő árából 50%-os kedvezmény kapható ezen a napon a Selyemréti fürdőben.
 
12. Miskolctapolcai Strandfürdő - Miskolctapolca
www.miskolctapolcaistrand.hu

Víz világnapja program:
A teljes árú felnőtt, diák, nyugdíjas, wellness és szauna napi jegy árából 50%-os kedvezmény kapható ezen a napon a Miskolctapolcai barlangfürdőben.
 
13. Zsóry Gyógy és Strandfürdő - Mezőkövesd
www.zsory-furdo.hu

Víz világnapja program:
Kedvezményes belépőjegyet biztosítanak mindenkinek, egységesen 1550,- Ft.
 
14. Kastélypark Fürdő - Füzesgyarmat
www.kastelyfurdo.hu

Víz világnapja program:
A fürdő márciusban immár harmadik alkalommal, az általános iskolások körében meghirdeti a „Védd természetesen” című rajzpályázatot, melynek keretében a víz fontosságával, a környezetvédelemmel kapcsolatos rajzokat várják. Korcsoportonként az első három helyezettet fürdőbelépővel díjazzák. Március 22-től 31-ig a pályamunkákból kiállítást szerveznek a fürdő termál részlegén. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint, várhatóan valamennyi osztály felkeresi és megtekinti az elkészült munkákat.

15. Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdő - Hódmezővásárhely
www.hodfurdo.hu

Víz világnapja program:
Március 22-én interaktív előadással, vizes kísérletek bemutatásával várják az iskolás csoportokat a fürdőben. Minden konditermi belépő és rekreáció jegy mellé egy üveg ajándék ásványvizet adnak.

16. Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. - Orosháza
www.gyoparosfurdo.hu

Víz világnapja program:
A Justh Zsigmond gyermekkönyvtárban tesztlapot kell kitölteni, illetve itt megtekinthető a kitöltésben segítséget nyújtó prezentáció. Aki minden kérdésre helyesen válaszol és a szerencse is mellé áll, megnyerheti az öt, családi gyopárosfürdői belépő egyikét. A kérdőíveket március 22-25 között lehet leadni. A vendégeknek 1 üveg ásványvizet biztosítanak.

BUDAPEST
 
1. Halassy Olivér Városi Uszoda - Budapest, 4. kerület
www.haloujpest.hu

Víz világnapja program:
Plakátkiállítás, médiás vetítés.

2-5. Budapest Gyógyfürdői Zrt - Budapest
www.budapestgyogyfurdoi.hu

Víz világnapja program:
- Széchenyi fürdő – Idegenvezetés, látványos légtornász produkció a víz felett lebegve. Megtekinthető Radisics Milán nemzetközi hírű, többszörös díjnyertes fotóművész kiállítása, fellép a Keep Swinging Egyesület - bohém táncos időutazás a 20. századba. Az idegenvezetés előzetes regisztrációhoz kötött: info.gellert@spabudapest.hu

- Gellért fürdő – Gyógyvízkóstoló és idegenvezetés: 12 és 16 órakor. A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges: info.szechenyi@spabudapest.hu. Képzőművészeti tárlat, amely megtekinthető a vezetéseket követően. 19 órától "Az éltető víz" - Meseest felnőtteknek a víz világnapja alkalmából.

- Lukács fürdő – Gyógyvízkóstoló és idegenvezetés: 15 és 17 órakor. A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges: lukacs@spabudapest.hu.

- Király fürdő – Idegenvezetés, a látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges: kiraly@spabudapest.hu.

Forrás: Magyar fürdőszövetség, budapestgyogyfurdoi.hu
Fotó: Magyar fürdőszövetség

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

Túl sok a savad? Gyakran van égő érzés a nyelőcsövedben? Gyomorfájástól, görcsöktől szenvedsz? Kattints ide és nézd meg, hogy mit tehetsz ellene! >>

vonal

[x] hirdetés

Címkék: víz világnapja 2018, kedvezményes fürdőzés, kedvezményes strandolás, gyógyfürdő, élményfürdő

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

Út az egészséghez program: 3 különleges tanösvény az országban, ahol szívbetegek, magas vérnyomással élők is végigmehetnek
Út az egészséghez program: 3 különleges tanösvény az országban, ahol szívbetegek, magas vérnyomással élők is végigmehetnek

Szív- és érrendszeri betegek, magas vérnyomással élők, valamint cukorbetegek rehabilitációját segítő tanösvényt avattak kedden a Miskolcon, a bükki Csanyik-völgyben, az Út az egészséghez program keretében. Ez már a harmadik, egyben első vidéki tanösvénye a programnak.

tovább a cikkre
Botra fel!: Ingyenes nordic walking oktatás és séta az ország 20 városában - Mutatjuk a csatlakozott helyek listáját!
Botra fel!: Ingyenes nordic walking oktatás és séta az ország 20 városában - Mutatjuk a csatlakozott helyek listáját!

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége megrendezési a "Botra fel!" országos megmozdulást, amely egyrészt felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára, másrészt a résztvevők saját maguk bizonyosodhatnak meg a testmozgás vércukorra gyakorolt jótékony hatásairól.

tovább a cikkre
Tánc világnapja 2018: Ha elmúltál 55 éves, vegyél részt te is a Guinness-rekordkísérletben! Elmondjuk a részleteket
Tánc világnapja 2018: Ha elmúltál 55 éves, vegyél részt te is a Guinness-rekordkísérletben! Elmondjuk a részleteket

Ahogy az elmúlt két évben, várhatóan idén is Guinness-rekord felállítására kerül sor tömegsport szépkorúak kategóriában jövő vasárnap, Óbudán, a tánc világnapja alkalmából. A világ legidősebb táncospárjának csúcsát jelenleg is egy magyar pár tartja.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

BABAVÁRÓ VAN A CSALÁDBAN?
Ajándékot keresel neki? Szeretnéd meglepni valamivel? A Pocakosnapló, a best seller kismamakönyv garantáltan telitalálat lesz! Kattints ide és lepd meg élete legfontosabb naplókönyvével! >>

vonal

[x] hirdetés

Szakértők

Babakonyha

Mit egyen az unokám

Fahéjas csiga receptje házilag - Így lesz igazán puha és omlós a tésztája tovább

Csokis-kókuszos tölcsér csokiöntettel: Leveles tésztás finomság, ahogy a cukrászok készítik! - Mutatjuk lépésről lépésre tovább

Málnás-kókuszos pillesüti recept - Lisztmentes, könnyű sütemény meleg nyári napokra tovább

Cukkini receptek egyszerűen - 5 fenséges cukkinis étel ebédre vagy vacsorára, amíg tart a szezon tovább

A klasszikus csíkos kalács receptje - Így lesz puha és foszlós a tésztája tovább

Csokis-banános kevert süti receptje - Könnyű, omlós sütemény, ami fél óra alatt megvan! tovább

Csupa csoki brownie recept - Ellenállhatatlan süti csokirajongóknak tovább

Munka, nyugdíj

Munka, nyugdíj

Nyugdíj 2018: Nyugdíjprémium, decemberi nyugdíj utalása, Erzsébet-utalvány, adategyeztetési eljárás - Mire figyelj oda? tovább

Nyugdíjprémium, nyugdíj-korrekció, rendkívüli nyugdíj-segély 2018: Mennyi plusz pénzre számíthatsz? Nyugdíjszakértő válaszol tovább

Nyugdíj jogszabályok 2018: Egy fontos változás, ami sok nyugdíjba készülőt érint - Nyugdíjszakértő válaszol tovább

Nyugdíjt érintő változások - Mire számíthatnak a nyugdíjasok 2018 második felében? tovább

Ezért fontos, hogy nagymamaként is odafigyelj az egészségedre - Gondtalanul élvezhesd a nagymamaság szépségeit tovább

Nyugdíj-kisokos 2018: Hogyan történik a nyugdíjszámítás? Milyen dokumentumokra van szükség a nyugdíj-igényléshez? tovább

Nők korkedvezményes nyugdíja 2018: feltételei, igénylése, korkedvezményes nyugdíj melletti munkavégzés tovább

Életmód

Életmód

Így használd a gyógyvizeket fájdalomcsillapításra! - Melyik gyógyvíz milyen betegségre jó? tovább

A betegségek hátterében vízerek és káros sugárzások is állhatnak tovább

Veszélyesek lehetnek bizonyos gyógynövények! Mit ne adjunk a gyerekeknek? tovább

Ezért muszáj párásítani a csecsemők és gyermekek szobájában tovább

Dohányzol a gyermek közelében? Ezért ne tedd! tovább

Hogyan adjuk be a babáknak, gyerekeknek a gyógyszert? tovább

Gyomorégés, székrekedés, rossz kedv ellen egyél banánt! tovább

hirdetés

ELLÁTÁSOK, TÁMOGATÁSOK KISOKOSA

Állami támogatások, kedvezményes nyugdíj, ápolási díj, időskori segély, egyszeri segély, nyugdíjas bérlet, özvegyi nyugdíj... Nézd meg, hogy mik a feltételei az ellátásoknak, támogatásoknak.

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Videók

Recept ajánlatunk

Zöldséges csirkemell

Zöldséges csirkemell

Várandós kismamáknak ajánlott ételek >>
12 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 4 db csirkemell 1 fej lilahagyma 1 csomó újhagyma 3 db paradicsom 1 db paprika 15 dkg reszelt sajt Tej Jódozott só Bors Mustár Vaj

Recept:

A csirkemellet alaposan megmossuk, majd a mustárral ízesített tejben 1-2 órát pácoljuk. A hagymákat, paradicsomot, paprikát karikákra vágjuk.

Egy tűzálló tálat kikenünk egy kevés vajjal. A csirkemellet alaposan lecsöpögtetjük, sózzuk, enyhén borsozzuk(...) tovább a teljes recepthez...


hirdetés

CSED, GYED, GYES kalkulátor

Tudod, hogy mennyi lesz a Csed, Gyed, Gyes összege? Kalkulátorunkkal könnyen kiszámíthatod. Speciális eset a Tiéd? Nálunk mindenki megtalálja a rá vonatkozó számításokat!

[x] hirdetés

Legfrissebb szakértői válasz

Szatmáry Tünde Katalin

Szatmáry Tünde Katalin

Kiemelt hazai és nemzetközi nyugdíjszakreferens

tovább a szakértőhöz >>

Tisztelt Kérdező a kérdését megválaszoltam. Egyéb az ügyhöz kapcsolódó választ az adatvédelmi szabályoknak megfelelően konzultáció során tudok adni, mivel nem ismerem az ügy összes részletét. Köszönöm. Tisztelettel:Szatmáry Tünde Katalin

Ezt olvastad már? [x]
Munka, nyugdíj

Nyugdíj 2018: Nyugdíjprémium, decemberi nyugdíj utalása, Erzsébet-utalvány, adategyeztetési eljárás - Mire figyelj oda?

vissza vissza