5 tündéri dalocska óvodásoknak - Így tanulja meg a gyerek könnyebben a napokat, hónapokat, az ábécét vagy az óra működését

Nagyszülők Lapja

Mondókák, Versek

Nagyszülők Lapja


5 tündéri dalocska óvodásoknak - Így tanulja meg a gyerek könnyebben a napokat, hónapokat, az ábécét vagy az óra működését Unokád hamarosan óvodába megy, új dolgokat tanul, megtanulja mit jelentenek a hónapok, a napok, hogyan jár az óra és mi is az az ábécé? Zenés válogatásunk segítségével most együtt megtanulhatjátok őket. Ha már betöltötte a 3. életévét kisunokád, vár rá az ovi. Az oviban pedig számtalan új dologgal fog megismerkedni, mint az óra, a hónapok, a napok nevei és aztán jönnek az ábécé betűi.

1. Ovi dal
Reggelente talán nehéz felkelni, de menni kell az óvodába. Azonban mennyi izgalmas kaland vár ott minden kis óvodásra! Minden nap egy új felfedezés, egy új izgalmas mese, csak kapkodjátok a fejetek, mennyi minden történik.



2. Hét napjai dal
Tudjátok, hétfő után mi jön? S hogy szombaton nem kell oviba menni? Melyik nap mit rejt magában? Beszéljétek vagy énekeljétek meg együtt!



3. Óra dal
Jár az óra, jár, reggel kipattan a gyermek szeme, és már fürkészheti az órát, ez itt a nagymutató, az itt kicsi, mennyi is az annyi?



4. Hónapos dal
12 hónap van egy évben, milyen hosszú idő, de tudjátok-e sorrendben, hogy mi után mi jön? Egy dal segítségével sokkal könnyebb megjegyezni.



5. Ábécé dal
Komoly feladat az ábécé betűit elsajátítani. De sokkal játékosabb módja, ha mindezt dallam kíséri és persze mókás animációk. Hangolodjatok együtt rá az új tanulnivalóra!



Forrás: Youtube
Fotó: Pixabay

Nagyszülők Lapja

Mondókák, Versek

Nagyszülők Lapja


2017.08.16