Szeretnéd, ha többet lenne veled az unokád? Mitől leszel nélkülözhetetlen nagyi? - Indul a Nagyszülők klubja!

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


Szeretnéd, ha többet lenne veled az unokád? Mitől leszel nélkülözhetetlen nagyi? - Indul a Nagyszülők klubja! A nagyszülői lét kihívásai, avagy lehetünk-e egyáltalán jó nagyszülők? címmel izgalmas műhelysorozat indul hamarosan. Az alkalmakat pszichológus szakértők tartják, akik maguk is többszörös nagymamák. (x) Gyakorló vagy éppen a nagyszülőség küszöbén álló nagymamáknak és nagypapáknak ajánljuk szíves figyelmébe partnerünk 2016 januárjában induló előadásait az unoka nevelésével, a nagyszülők családi szerepével és sok érdekes témával kapcsolatban. További részletek a cikkben.

Mi nagyszülők gyakran vagyunk elégedetlenek unokáink nevelésével. Jólesne, ha gyermekeink tanácsunkat kérnék nevelési nehézségeik megoldásában. Szeretnénk jobban belelátni, esetleg beleszólni életükbe, hogy részesei lehessünk  mindennapjaiknak. Ehelyett azt tapasztaljuk, hogy elzárkóznak előlünk, akkor jelentkeznek, ha szükségük van ránk - akkor pedig nem, amikor nekünk, nagyszülőknek van szükségünk rájuk.

"Csak én érzem így", vagy másnak is van hasonló gondja? Más is magányos annak ellenére, hogy szerető család veszi körül? Beszélgessünk, gondolkodjunk együtt, osszuk meg egymással tapasztalatainkat, nehézségeinket!  

Keddi alkalmak januártól 15.00-16.30-ig,  előzetes jelentkezés szükséges
Terveink szerint hat héten keresztül minden kedden 15.00-tól 16.30-ig beszélgetnénk a Most Terápiás Központban, 2016 januári kezdéssel. Az első alkalmat megelőzi egy ingyenes előzetes beszélgetés a csoport vezetőivel, a jelentkezést ezután lehet véglegesíteni.

Egy alkalom másfél óra, melynek ára 3000 Ft.
A csoport vezetői: Horányi Annabella és Schődl Lívia, mindketten pszichológusok és többszörös nagyszülők.
Helyszín: a Széll Kálmán tértől 2 percre, az Attila út 133-as szám alatt (Most Terápiás Központ).

Jelentkezés a Nagyszülő klubra
Emailben: info@mostmozgas.hu, scholivi@gmail.com, horanyi.gyorgyne@gmail.com.
Telefonon: +36 30 398 4741 (Horányi Annabella)

Szeretettel várjuk az érdeklődő nagyszülők jelentkezését a fenti elérhetőségeinken!

Horányi Annabella és Schődl Lívia

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2015.11.11