Pihe-puha kiscica zokniból: így készítsd el házilag! Lépésről lépésre útmutatóval

Nagyszülők Lapja

Otthon, kert

Nagyszülők Lapja


Pihe-puha kiscica zokniból: így készítsd el házilag! Lépésről lépésre útmutatóval Melyik kislány ne rajongana a kiscicákért? Következő cikkünkben videóval mutatjuk be, hogyan készíthetsz nagyon egyszerűen plüss kiscicát egy pár téli bolyhos puha zokniból. Lepd meg unokádat ezzel a kézzel készített plüss kiscicával és biztosan ez lesz a kedvence. Lepd meg kislány unokádat egy imádnivaló édes plüss kiscicával, amit Te készítesz el neki házilag. Nem kell megijedni, nagyon egyszerű az elkészítése, amit egy videóban lépésről lépésre bemutatunk. Nem kell más hozzá, mint egy pár puha, bolyhos téli zokni és már kész is a zokniból készült puha, szeretni való kiscica.

Mire lesz szükséged a plüss kiscica elkészítéséhez?
  • 1 pár puha, bolyhos zokni
  • vatta, vagy vatelin
  • gyöngyök
  • filctoll
  • tű, cérna, olló
  • szalag, medál, vagy bármilyen dísz

plüss cica zokniból
Fotó: www.usefuldiy.com

Így készítsd el a plüss kiscicát lépésről, lépésre – Videó!
A videó, egyszerűen és részletesen bemutatja, hogyan készítsd el a cicát zokniból lépésről lépésre.



Bármilyen színű és mintájú zoknit választhatsz, de akár felnőtt zokniból készíthetsz cicaszülőket, gyerek zokniból pedig cicagyerekeket, és már kész is a cicacsalád.

Olvasónk küldte


Cz. Fruzsina olvasónk az alábbi képet küldte nekünk, és ezt a kedves üzenetet mellékelte hozzá: "Bár én nem vagyok nagyszülő sőt még szülő sem egyelőre, de óvónőnek tanulok, ìgy minden játékkészìtő ötletnek nagyon örülök. Az én babám ìgy néz ki, bár van még mit gyakorolni :-)"




Fotó: youtube.com, www.usefuldiy.com

Nagyszülők Lapja

Otthon, kert

Nagyszülők Lapja


2016.11.09