Igazi meseházikót épített a nagypapa kicsi unokájának - Nem fogod elhinni, miből készült!

Nagyszülők Lapja

Játék az unokával

Nagyszülők Lapja


Igazi meseházikót épített a nagypapa kicsi unokájának - Nem fogod elhinni, miből készült! Egy tündéri meseházikót épített a három éves kisunokájának az ügyes kezű nagypapa. Nem csak a nagypapa odaadása nagyon megható, hanem az is döbbenetes, hogy a házikó valójában miből készült... Egy Fülöp-szigeteki nagypapa imádott kislányunokájának építette meg ezt a gyönyörű játékházikót, amit egy mese ihletett. A lenti kép láttán nem is gondolnánk elsőre, hogy a kis mesekunyhó egyszerű kartondobozokból készült. A tehetséges festő nagypapának a három éves Ellie unokája boldogan segédkezett.


Fotó: forurbanwomen.com

A kartonházikó elkészítéséhez nem kell különösebb kézügyesség, inkább egy kis fantázia. Az egyszerű kartont ügyesen dekorálva, igazi meseházikót kapunk.


Fotó: simplemost.com

A házikó négy oldalát először pontosan meg kell rajzolni, az ablakokat, ajtókat kivágni, az egészet megfesteni, majd összeilleszteni. A nagypapa tartós játszóházat akart készíteni, ezért könnyű lécekkel azt meg is erősítette. Ha nem gondolkodunk hasonlóan tartós házikóban, akkor ez a munkafázis akár el is hagyható. A nagypapa házikó belsejét is kidekorálta, felülre bárányfelhőket festett.


Fotó: forurbanwomen.com


Fotó: forurbanwomen.com

Ha szeretnél további ötletet kapni, hogy mi mindent lehet készíteni egyszerű kartondobozból, kattints tovább cikkünkre, ahol 21 szuper ötletet is találsz!

Nagyszülők Lapja

Játék az unokával

Nagyszülők Lapja


2016.09.08