Végre itt a magyar gospel zenekar várva várt második lemeze!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Végre itt a magyar gospel zenekar várva várt második lemeze! Van már programod március 19-e, szombatra? Még nincs? Mi ajánlunk! Végre itt a magyar gospel zenekar várva várt második lemeze! Lemezbemutató koncert: március 19-én, szombaton. Kedvcsináló videoklip és részletek a cikkben. A friss hangzású, magyar dicsőítő zenét játszó Helyes_Beat zenekar első lemeze nem várt sikerrel debütált a hazai keresztény könnyűzenei palettán. Az új korongra három évet kellett várni, cserébe a csapat saját dalokkal bővítette repertoárját.
 




Március 19-én lemezbemutató koncert
A hét hivatásos zenész alkotta csapat „Örökkévaló” című új lemezét március 19-én este 7 órától mutatja be élőben a budapesti Montázs Központban. A címadó dal videóklipjének premierjére február 19-én került sor a Helyes_Beat közösségi oldalán.
 
Az ismert dicsőítő dalok saját szerzeménnyel bővültek
- Nagyon magasra tettük a lécet a debütáló lemezzel, így oda kellett figyelnünk, hogy ezt meg tudjuk ugrani. A második epizódok mindig sorsdöntőek, nem beszélve a saját dalok felelősségéről, amik kiegészítik az ismert dicsőítő dalok feldolgozásait. Lesz az albumon könnyedebb, energikusabb dal és mélyebb, gospel szerzemény is. Ezúttal még színesebbre sikerült az összkép – mondta el az új lemez kapcsán a csapat frontembere és producere, Ferencz Péter (Peet), hegedűs, énekes, a nemzetközi Billboard-listás Peet Project zenekar alapítója.



Promóció (x)

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2016.03.17