A leghíresebb Hattyúk tava turnézni jön Magyarországra

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


A leghíresebb Hattyúk tava turnézni jön Magyarországra Február 27-én és 28-án Budapesten lép fel a szenzációs Royal Russian balett a világ legismertebb balett előadásával: A Hattyúk tavával. A főváros után Szegeden, Miskolcon, Kecskeméten, Pécsett és Debrecenben folytatódik a turné. A világ legismertebb balettje, Pjotr Iljics Csajkovszkij műve, A hattyúk tava, a klasszikus orosz balettiskola táncosainak előadásában  - a Royal Russian Ballet társulata a szép Odette és a vad és szenvedélyes fekete hattyú, Odilia romantikus történetével varázsolja el a nézőket.



Royal Russian Ballet - világszínvonalú balett társulat Magyarországon!
Az orosz balett az egész világon méltán híres és népszerű. A balettművészet  bölcsőjét jelentő orosz iskolának gyakorlatilag nincs is méltó konkurenciája. A Royal Russian Ballet az orosz balettiskola lényegi és meghatározó elemeit képviseli, társulatának tagjai Oroszország legjobb balettművészei közé tartoznak.
A társulat szinte az egész világot végigutazta és olyan országokban aratott sikert mint Kolumbia, Peru, Venezuela, Chile, Bolívia, Costa Rica, Ekvádor.

Február 27-28-án Budapesten adnak elő, majd a vidéki városokban
Minden idők egyik leghagyományosabb balettelőadása, amelyet Mikhail Bezzubov orosz érdemes művész tanított be az ambiciózus és élvonalbeli társulatnak, 2016-ban Magyarországon több városban is állomásozni fog.

Február 27-én és február 28-án a Budapesti Kongresszusi Központban kezdődik a turné, mely folytatódik Szeged, Miskolc, Kecskemét, Pécs és Debrecen felé.



A Royal Russian Ballet fellépéseinek helyszíne és időpontja:
2016. február 27-28. Budapest - Budapest Kongresszusi Központ
2016. február 29. Szeged - Szegedi Nemzeti Színház
2016. március 1. Miskolc - Miskolci Nemzeti Színház
2016. március 3. Kecskemét - Hírös Agóra Kulturális Központ
2016. március 5. Pécs - Lauber Dezső Sportcsarnok
2016. március 6. Debrecen - Csokonai Nemzeti Színház (délutáni előadás)
2016. március 6. Debrecen - Csokonai Nemzeti Színház (esti előadás)

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2016.02.26