Saját unokáját szülte meg az 54 éves nagymama - Nézd, milyen tündéri a kislány!

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Saját unokáját szülte meg az 54 éves nagymama - Nézd, milyen tündéri a kislány! Az élet sokszor rendkívüli dolgokat produkál - ilyen az is, amikor a nagymama szüli meg a saját unokáját! Az eset Texasban történt, a kislányt január 6-án császármetszéssel segítették világra. Az élet sokszor rendkívüli dolgokat produkál - ilyen az is, amikor a nagymama szüli meg a saját unokáját! Az eset Texasban történt, a kislányt január 6-án császármetszéssel segítették világra.

A 28 éves Kelley McKissack és férje 3 évig hiába próbálkoztak azzal, hogy kisbabájuk szülessen. Miután Kelley-nek természetes úton nem sikerült teherbe esnie, több alkalommal is részt vett mesterséges beültetésen, de ezek sem jártak sikerrel.



Kelley édesanyja tehetetlenül nézte lánya küszködését, mígnem az az ötlete támadt, mi lenne, ha ő hordaná ki helyettük a babát.

- Kelley és a férje annyi mindenen keresztülmentek már... Nem akartam, hogy még egyszer csalódjanak - idézte fel az 54 éves Tracey Thompson egy tévéinterjúban.

Bár a leendő nagyi akkor már 7 éve nem menstruált, a Planói Orvosi Központban azt ígérték neki, ennek ellenére sem kizárt, hogy a teste kibírja a terhességet.



Tracey belement a procedúrába, különféle teszteket végeztek el rajta, és hormonkezelést is kapott, hogy szervezete felkészülhessen a beültetésre.

Végül minden a tervek szerint ment, bár a friss nagymama bevallotta, az első és a harmadik trimesztert azért nehezen viselte, hiszen régen elmúlt már az az idő, amikor a lányával volt várandós.

Úgy véli, egy testvért már nem vállalna be, de lánya így is azt gondolja, édesanyjától a lehető legnagyobb ajándékot kapta.



A kislány egyébként, aki a Kelcey nevet kapta - édesanyja és nagymamája nevének egybeolvasztott változata - 2016. január 6-án, császármetszéssel jött világra 3 kilós testsúllyal, orvosai szerint tökéletesen egészséges.

Forrás: parenting.com, people.com

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2016.01.11