Balázs Klári azt állítja, hogy visszajár hozzá az elhunyt édesanyja szelleme

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Balázs Klári azt állítja, hogy visszajár hozzá az elhunyt édesanyja szelleme Balázs Klári időnként megérzi, ahogy elhunyt édesanyja szelleme megérinti őt. Megmagyarázhatatlan zajokkal, légies érintésekkel, olykor egy fura érzéssel tudatja Balázs Klári elhunyt édesanyja, hogy ő most jelen van. Balázs Klári régóta érdeklődik az ezotéria iránt, de imádott édesanyja halála óta még közelebb érzi magához a szellemvilágot: időnként megérzi elhunyt szerette jelenlétét. Megmagyarázhatatlan zajok, légies érintések, elsuhanó, testetlen alakok, máskor csak egy sejtelmes, furcsa érzés. Ilyen diszkrét jelzésekkel tudatja érkezését Balázs Klárival elhunyt édesanyja – írja a borsonline.hu.

– Nem gondolok rá, de ahogy megérzem ezt a különös érzést, odakapom a fejem, és ösztönösen kicsúszik a számon: mama, te vagy az? – meséli az énekesnő. – Ilyenkor egy pillanatra megállok, elgondolkodom, aztán minden megy tovább. De biztos, hogy édesanyám visszajön hozzám, olyan szoros volt a lelki kapcsolatunk.

Balázs Klári az édesanyja elvesztése előtti napon más szellemek jelenlétét is érezte
– Félig nyitva volt a szoba ajtaja, ahol tettem-vettem, és egyszer úgy éreztem, valaki elsuhant a folyosón, de ahogy odakaptam a tekintetem, semmi különöset nem láttam. Folytattam a dolgom, aztán megint ugyanezt éreztem. Ekkor már kimentem a folyosóra körülnézni, de nem volt ott senki. Azt gondoltam, hogy a fáradtságtól hallucinálok, mégis úgy éreztem, nagy a sürgés-forgás körülöttem – elevenítette fel Klárika a misztikus történéseket.
Aztán kiderült, hogy nem ő képzelődik, mert ugyanezt tapasztalta egy ismerős hölgy is, aki akkoriban járt a lakásban.

Balázs Klárit nem rémiszti meg édesanyja szellemének jelenléte
– Amikor felhívtam az ismerőst, hogy közöljem a gyászhírt, mielőtt megszólalhattam volna, úgy kezdte, hogy a mama elment, mert érezte, amint a szellemek eljöttek érte. Meghűlt a vér bennem, félre kellett állnom a kocsival, annyira felkavart, amit mondott. Azóta figyelek a jelekre, amiket kapok. Nem félek tőle, ha ilyesmit érzékelek, szerintem ez létező dolog, de nem ásom bele magam mélyen a témába, nem járok látóhoz, javasasszonyhoz – mondta az énekesnő.



Forrás: Facebook

Eredeti cikk: Borsonline / Visszajár édesanyja szelleme Balázs Klárihoz
Fotó: Facebook

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2015.03.05