Nagyszülők napja az óvodában - szuper hagyomány, méghozzá itt Magyarországon

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


Nagyszülők napja az óvodában - szuper hagyomány, méghozzá itt Magyarországon Nagyszerű és szórakoztató program az unokával - és ez az ovinak köszönhető: A szegvári Kurca-parti Óvodában minden évben megrendezésre kerül a Nagyszülők napja, amikor az unokákat a nagyszülők viszik el az óvodába és együtt is tölthetik a napot. A szegvári Kurca-parti Óvodában minden évben megrendezésre kerül a Nagyszülők napja, amikor az unokákat a nagyszülők viszik el az óvodába és együtt is tölthetik a napot, miközben tartalmas programokon vesznek részt.

Nagyszülők napja az óvodában


Idén, 2018. április 10-én, kedden rendezték meg a Kurca-parti oviban a nagyszülők napját, ahova lelkesen érkeztek mind a nagymamák, nagypapák, mind pedig az unokák. Az egész napot együtt tölthették, együtt játszottak az udvaron, labdáztak, körtáncoltak, énekeltek, a termekben vágtak-ragasztottak, kókuszgolyót készítettek, az óvoda saját konyhakertjében pedig közösen ültettek levendulát.



Gyakorlatilag már hagyománnyá alakult ez a minden évben megrendezésre kerülő nap. Van olyan nagyszülő, akinek több unokája is e óvoda berkeiben nevelkedett, így ő évek óta, minden nagyszülős napon jelen van, hisz egymás után kerülnek be és ki az oviba unokái.



Csurka Zoltánné, a Kurca-parti Óvoda vezetője elmondta, hogy ez a legbensőségesebb rendezvény az évben és nagyon megható együtt látni játszani, kikapcsolódni az unokákat és a nagyikat, akik ilyenkor maguk is újra gyerekek lesznek egy kicsit.

Olvasd el ezt is! 10 szuper játék gyerekeknek, amihez csak kövekre, kavicsokra van szükség »



Forrás: Kurca Tv, YouTube

Nagyszülők Lapja

Nagyszülő-unoka

Nagyszülők Lapja


2018.04.13